Brooklyn Beckham izdao je knjigu svojih fotografija, no navodno nema ni osnovno znanje o fotografiji.

Galerija


20-godišnji Brooklyn Beckham trenutačno je na školovanju u Londonu.

Vezani članci Brooklyn Beckham, Nicola Peltz Roditelji časte, pa ovaj par razmatra svadbu u luksuznom odmaralištu čiji troškovi dosežu do 3 milijuna funti Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) U vezi je s još jednom djevojkom koja nalikuje na njegovu majku, nekad je čak radila i kao njezina dvojnica

Sin Davida i Victorije Beckham želi postati fotograf i za to se trenutačno školuje u britanskoj prijestolnici, a paparazzi su ga ulovili tijekom stanke za ručak u kojoj je sjeo na pločnik te brzinski pojeo sendvič s kolegama.

Najstarijem sinu umirovljenog nogometaša i uspješne dizajnerice posljednjih tjedana nije nimalo lako. Naime, njih su obilježile burne svađe s djevojkom Hanom Cross, zbog kojih su se zabrinuli i njegovi roditelji, a onda se mali Beckham suočio s brojnim optužbama kako nema pojma fotografirati, iako je dosad izdao knjigu svojih fotografija te snimio nekoliko kampanja i editorijala.

Knjiga je prošla jako loše kod kritičara, a s druge je strane završila na listi bestselera The Sunday Timesa. "To su zbrkana djela privilegiranog klinca sa slavnim prezimenom", bio je samo jedan od loših komentara.

Brooklyn stažira kod legendarnog britanskog fotografa Rankina, a njegovi kolege otkrili su medijima kako je sve prisutne šokirao neznanjem. "Brooklyna se tretira kao početnika jer nema pojma ni o osnovama. Svi su znali da treba poraditi na svojoj vještini, no nitko nije imao pojma da baš ništa ne zna. Fali mu znanja, no to pokušava nadoknaditi entuzijazmom", otkrili su za medije.

Rankina je impresionirala jedna Brooklynova fotografija snimljena u Africi zbog koje ga je i pozvao na radionicu, no i njega je šokirao nedostatkom znanja. Brooklyn je 2017. upisao studij fotografije u New Yorku, ali nakon samo godinu dana odustao je od školovanja jer mu je nedostajala obitelj koja živi u Velikoj Britaniji.

Brooklyn je nedavno snimio i svoju djevojku Hanu za naslovnicu Wonderland Magazinea, a kritike su također prštale sa svih strana. No dok javnost kritizira, ti klinci pune svoje bankovne račune te ih nije previše briga o tuđem mišljenju, jer kako se ono kaže: psi laju, karavane prolaze. 

Obline ove Filipinke proslavio je reper s kojim ima neodoljivog sina, a onda je sve završilo na jako ružan način