Policija je potvrdila kako su bivša supruga i njihovi sedmogodišnji blizanci Bob i Max dobro nakon što je zaprimljen uznemirujući poziv o njihovom nestanku.


Brooke Muller, bivša supruga Charlia Sheena, doživjela je živčani slom. Cijela drama dogodila se nakon što je Brooke ušla bosnoga u restoran u Salt Lake Cityu sa svojim sinovima koji su također bili bez cipela i u pidžamama. S njima u restora ušla je i dadilja. U jednom trenutku Brooke i dadilja su se počele svađati, a Brooke je kasnije navodno nasrnula na svoju djecu. Policija je pozvana, ali prekasno jer je Brooke uspjela pobjeći iz restorana. Nestanak malodobne djece i Brooke odmah je prijavljen policiji, a Charlie Sheen odmah se obratio javnosti za pomoć. ''Ne znam detalje, samo želim da se djeca vrate kući'', poručio je zabrinuti Sheen.

Brooke Muller (Foto: Getty)

U međuvremenu djeca i Brooke su pronađeni. Brooke je navodno doživjela živčani slom jer nije uzela lijekove koje inače koristi. Brooke je trenutno hospitalizirana i nalazi se na liječničkom promatranju, piše People.