Raznolik sadržaj

Ove godine svi su se zabavljali: Brojni poznati uživali na najboljim koncertima

Maja Šuput (FOTO: Filip Kos/PIXSELL) Maja Šuput (FOTO: Filip Kos/PIXSELL) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (FOTO: Filip Kos/PIXSELL) Rujanfest Rujanfest Rujanfest +0 Rujanfest Galerija

U deset dana trajanja na velikoj pozornici izmjenjivala su se najpoznatija glazbena imena i svojim koncertima posjećenima u velikom broju i različitim glazbenim žanrovima uveličali ovogodišnji Rujanfest.

Najveći domaći festival Rujanfest i ove godine je privukao brojne posjetitelje koji su s oduševljenjem posjetili zagrebački Bundek, koji svojim bogatim i raznolikim sadržajem definitivno nije razočarao. 100 izlagača, čak 20 pozornica, restorani hrvatskih regija i najveći zabavni park za najmlađe, a i one koji se tako osjećaju, samo su neki od spektakularnih sadržaja u kojima su posjetitelji uživali od 21. –do 30. rujna.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski i Maša Maša Gavranić Najdraža mu uloga Tony Cetinski progovorio o svojoj ulozi djeda i otkrio kako ga unučica zove: "Ne prođe dan da se ne čujemo"

Tome festivalu najveću čar daje upravo raznolikost jer je i sam sadržaj upravo takav. Na ovogodišnjem Rujafestu zabavljali su se svi, kao što i sam slogan kaže: „Zabava za sve“.

Brojni poznati poput Denisa Dumančića, Helene Šopar, Tamare Rebić, Radovana Stošića, Nine Slamić Gudeljević, Ivane Delač, Stipe Božića i mnogih drugih zabavljali su se i uživali u čarima Rujanfesta. Mlade nade Jure Brkljača i Marko Kutlić pridružili su se Toniju Cetinskom na pozornici. Bilo je tu uživanja za sve, od rocka, popa, tamburaša do elektroničke glazbe, za svakoga ponešto.

U deset dana trajanja na velikoj pozornici izmjenjivala su se najpoznatija glazbena imena te svojim koncertima posjećenima u velikom broju i različitim glazbenim žanrovima uveličali ovogodišnji Rujanfest. Ipak, najveću su pažnju plijenili popularni izvođači koji su svojim nastupima u večernjim satima grijali publiku uz svoje najveće hitove. Prvog tjedna na pozornicu se prvi popeo Halid Bešlić, zatim grupa Vigor pa redom band Tribute to Balašević, Željko Bebek, Maja Šuput i Mladen Grdović. Drugi dio Rujanfesta bio je rezerviran za Tonija Cetinskog, Tropico band, Petra Grašu, Željka Samardžića, Amadeus Band i Matu Bulića.

Bogata gastronomska ponuda bila je za svaku pohvalu, gotovo sve što ste poželjeli pojesti mogli ste pronaći na vrlo maštovito osmišljenim kućicama. Od slavonskih specijaliteta pa do onih zagrebačkih i istarskih. Što se tiče pića, ponuda vina i piva oduševila je sve prisutne, čak više od 80 vrsta piva iz raznih dijelova svijeta bilo je u ponudi Rujanfesta. Posjetitelji su također uživali u nastupima KUD-ova, radionicama salse, u zdravoj hrani i jogi, etnozoni i mnogim drugim događanjima.
S nestrpljenjem iščekujemo sljedeći Rujanfest i sve popratne sadržaje koje će, nadamo se, kao i ove godine, zagrijati Zagreb te, kao i uvijek, garantirati nezaboravnu zabavu vrijednu dolaska.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene