Zagrebački HNK sinoć je vrvio poznatim damama koje su stigle na VIP shopping event.

Galerija


U ponedjeljak je u zagrebačkom HNK-u održan ekskluzivni VIP shopping event slavnog brenda H&M te premijera baletne izvedbe Giambattista Valli.

Vezani članci Maksimir pod vodom (Foto: Tihana Šolaja/Facebook) - 2 Ovako je u subotu izgledao Maksimir: Zbog obilne kiše izlio se potok, "zaplivao" i tramvaj Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) Bandić o odbijenici GUP-a: "Vi mene zadirkujete, razgovarate s institucijom. Samo čekajte i aplaudirajte"

Riječ je o novoj dizajnerskoj suradnji high-street brenda koja je izazvala veliki interes javnosti, ali i brojnih poznatih dama, i svjetskih i domaćih.

Naime, bio je ovo jedan od rijetkih evenata u posljednje vrijeme koji je okupio toliko domaćih ljepotica na jednom mjestu, a sve su se pomno sredile kako bi zablistale na važnoj modnoj večeri u glavnom gradu.

Glumice naše popularne serije "Drugo ime ljubavi" Katarina Baban, Martina Stjepanović i Arija Rizvić još su jednom dokazale kako se odlično slažu i izvan seta, kao i s kolegicom Sementom Rajhard, a u šoping je došla i bivša voditeljica Vanja Halilović, koja dolazi samo na odabrane evente.

Lejla Filipović u haljini s točkicama još je jednom dokazala kako joj godine ne mogu apsolutno ništa, dok je radijska voditeljica Ecija Ivušić ponovno uskočila u kratku ružičastu haljinicu koju je kombinirala s visokim, kožnim čizmama.

Na event je stigla i bivša manekenka Kristina Bradač, koja je piste zamijenila prvo dizajniranjem torbica, a sada i interijera, ali i njezina kolegica Iris Androšević Pinjuh.

Događaj u prekrasnom ambijentu nije propustila niti pjevačica Magazina Andrea Šušnjara, ali ni Borna Kotromanić, koja je rado viđen gost modnih revija i ostalih sličnih događanja.

Fotografije s eventa pogledajte u našoj galeriji.

Tragično je izgubio dijete i ljubav svog života, a sad je prvi put u 35 godina pokazao novu djevojku