Uz njegove kolege iz Parnog valjka, posljednje zbogom Akiju Rahimovskom došli su reći Zlatan Stipišić Gibonni, Dino Jelusić, Neno Belan, Ivana Plechinger, Jurica Pađen, Kristina Tina Kresnik, Edvin Softić te brojni drugi.

Galerija Zlatan Stipišić - Gibonni Kristina Tina Kresnik Dino Jelusić +25 Posljednji ispraćaj Akija Rahimovskog - 1

Uz najuže članove obitelji i prijatelje, brojni domaći glazbenici i poznata imena došli su se na zagrebački Mirogoj oprostiti od Akija Rahimovskog.

Vezani članci Aki Rahimovski Otkriveno tko će se pridružiti Parnom valjku na posebnom koncertu: "Čast mi je biti dio ovog, sve za Akija..." Aki Rahimovski “Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki”: Rasprodan koncert u zagrebačkoj Areni, bend zahvalio svima na podršci

Uz njegove kolege iz Parnog valjka, posljednje zbogom došli su mu reći Zlatan Stipišić Gibonni, Dino Jelusić, Neno Belan, Ivana Plechinger, Jurica Pađen, Kristina Tina Kresnik, Edvin Softić i brojni drugi.

Ispred Akijeva lijesa stoji posveta sa stihovima "Tužna je naša ulica otkad nisi tu... Jer tužnu pjesmu pjevaju oni što ostaju" iz pjesme Parnog valjka "Moja je pjesma lagana".

S obzirom na aktualne epidemiološke mjere, svi koji su voljeli Akija te mu žele odati počast, imaju priliku to učiniti kod Zdenca života ispred zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta, gdje mogu donijeti cvijeće i zapaliti svijeće u spomen na ovog jedinstvenog i velikog glazbenika.

Aki je iznenada preminuo u subotu 22. siječnja, u bolnici u Novom Mestu, u kojoj je završio nakon što mu je naglo pozlilo. Imao je 66 godina.

Ostat će upamćen kao jedan od najvećih vokalnih interpretatora, frontmen Parnog valjka i neumorni glazbenik koji je kroz pet desetljeća karijere svojim jedinstvenim glasom i neumornom energijom izvedbe obilježio živote svih generacija.

Posljednji ispraćaj Akija Rahimovskog: Od pjevača su se oprostili neutješni kolege, prijatelji i obitelj, uz lijes je stajala dirljiva posveta Posljednji ispraćaj Akija Rahimovskog - 3 Posljednji ispraćaj Akija Rahimovskog - 1 Kristijan Rahimovski +45 Kristijan Rahimovski - 6

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju