Da nje njezina majka pozvala pomoć samo 24 sata ranije, mlada glumica bi ostala živa.


Brittany Murphy, tragično preminula zvijezda 'Sin Cityja', mogla je preživjeti da je njezina majka pozvala medicinsku pomoć malo ranije!

Vezani članci Pucnjava ispred Walmarta, ilustracija (Foto: AFP) Drugi napad u samo 24 sata: U pucnjavi u SAD-u ubijeno troje ljudi Nepoznata osoba poginula u naletu vlaka (Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) - 3 Tragedija u Karlovcu: Teretni vlak naletio na 19-godišnjaka i usmrtio ga

Glumica se toliko panično bojala paparazza da je odbijala medicinsku pomoć a njezina majka Sharon je pozvala bolničare tek kad je bilo prekasno.

Otkrili nove dokaze: Smrt slavne glumice nije bila slučajna

Lijepa glumica svoj je zvjezdani trenutak doživjela 1996. u komediji 'Clueless', glumila je s Eminemom u '8 Milja'. 

Umrla je 2009. godine i objavljeno je kako je umrla od upale pluća i anemije. Od iste bolesti preminuo je i njezin suprug, redatelj Simon Monjack. Patolog, Dr. Richard Sheperd koji je istraživao smrt princeze Diane i Jill Dando, kaže kako je smrt mogla biti spriječena.

'Od kada se srušila u svom domu, do trenutka kada je hitna pomoć stigla već je bilo prekasno da se išta učini. Međutim, da je Brittany otišla u bolnicu samo dan ranije, danas bi bila živa.' Kaže Sheperd.

Ubijena otrovom za štakore? Oglasila se i majka preminule glumice

Bila je puna lijekova tako da njezina majka možda i nije mogla primjetiti koliko je u stvari Brittany loše. Neki izvori navode kako je mlada glumica bila ovisnica o kokainu i patila od poremećaja s prehranom. Moguće je kako je uzimala antidepresive i sedative. 

Dr. Sheperd navodi kako lijekovi mogu biti od pomoći ali ako ih se sve pomješa, mogu biti i smrtonosni.

Novi dokumentarac 'Posljednji sati Brittany Murphy' otkriti će mnoge, do sada nepoznate stvari vezane uz smrt glumice. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook