Britanski porezni obveznici izrazili su svoje nezadovoljstvo princem Harryjem i Meghan Markle jer će im vjerojatno nastaviti plaćati zaštitare i kad se odreknu titula 31. ožujka. Kanadska vlast je rekla da neće štiti supružnike kada postanu privatne osobe.

Galerija


Britanci su bijesni na princa Harryja (35) i njegovu suprugu Meghan Markle (38) jer će morati platiti njihovo osobno osiguranje čak 20 milijuna funti. Iako su se supružnici preselili u Vancouver, kako piše Daily Mail, njihove račune će i dalje podmirivati država u kojoj su nekad živjeli.

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle - 5 Meghan i Harry se često druže sa slavnom pjevačicom, a dala im je i nekoliko korisnih savjeta Meghan Markle Meghan Markle dobila prvu ulogu, ovo je malo tko očekivao, a dio javnosti je bijesan: "Začepite uši"

Naime, kanadska vlast je odbila plaćati zaštitare uskoro bivšim nositeljima kraljevskih titula. Objasnili su kako njihova policija neće pomagati oko Meghaninog i Harryjevog osiguranja nakon što postanu obični građani 31. ožujka.

To znači da će briga oko zaštite supružnika i njihovog devetomjesečnog sina Archieja biti dužnost britanske policije, a porezni obveznici će podmirivati milijunske račune. Iz Buckinghamske palače su odbili komentirati hoće li Harry i Meghan doprinijeti svojim novcem za vlastito osiguranje.

Stručnjak za kraljevsku obitelj Phil Dampier istaknuo je kako par ne bi trebao dobivati javni novac za zaštitare kada postanu privatni građani sa svojim primanjima koja će iznositi nekoliko milijuna funti godišnje. “Kanađani će uskoro prestati plaćati njihovo osiguranje i sav teret će pasti na britanske porezne obveznike“, rekao je Dampier.

Britanci su se oglasili i na društvenim mrežama jer su ljuti zbog licemjerstva Meghan i Harryja. Kažu kao supružnici ne žele biti dio kraljevske obitelji i živjeti u Velikoj Britaniji, ali im novac od te zemlje odgovara.
“Ako žele biti neovisne zvijezde u Sjevernoj Americi, ne bi li trebali plaćati za svoje osigranje ondje?“, “Naravno da bi si sami trebali platiti. Otkad je oženio Meghan, Harry je postao arogantni grabežljivac novca. Nekad sam cijenio njegov težak rad i iskrenu brigu za naše heroje. Sad nema poštovanja za britansku javnost kako bi što više prikupio novca za Meghan. Ajde, Harry, plati osiguranje“, komentirali su.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Testing, testing🎙… • Recorded inside Abbey Road Studios, home to The Beatles and other music legends, The Duke of Sussex joins Jon Bon Jovi and the Invictus Games Choir for a special live session in aid of the Invictus Games Foundation. The song being played, called ‘Unbroken’, was created by Jon Bon Jovi to shine a spotlight on those veterans living with Post Traumatic Stress Injury (PTSI), to honour their service and acknowledge the strength of the Armed Forces community. The Duke and JBJ are both strong supporters of the military community, with The Duke founding the Invictus Games in 2014. The Invictus Games Choir, made up of wounded, injured and sick veterans and serving personnel from all services and different ranks of the UK Armed Forces, have come together to use the power of music to aid their recovery. Although The Duke was unable to sing, leaving the vocals to the professionals, the special single that was recorded in Studio 2 where The Beatles recorded 11 out of their 13 albums, and will be released in March in support of the @WeAreInvictusGames. Video © SussexRoyal

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Harry se nedavno susreo s bendom Jon Bon Jovi i snimili su duet u studiju za humnitarni album za njegovu dobrotvornu organizaciju Invictus Games koja organizira međunarodne sportske događaje u kojem ranjeno, ozlijeđeno ili bolesno osoblje oužanih službi i veterani se natječu u devet sportova njima prilagođenih sportova.

Ne zna se je li i Meghan već u Velikoj Britaniji, no sa svojim mužem će biti u zemlji na dodjeli nagrada Endeavour Fund 5. ožujka. Riječ je o priznanjima koja se dodjeluju pripadnicima vojske.

Nives pokazala lice bez šminke, fanovima se svidjela u takvom izdanju: "Na planeti najljepša"