Velika promjena

Od holivudskog macana do srednjovječnog tatice u perajama s povećim trbuhom

Brendan Fraser u Mumiji (Foto: Profimedia) Brendan Fraser u Mumiji (Foto: Profimedia) profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser u Georgeu iz džungle (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser u Mumiji (Foto: Profimedia) +3 Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Galerija

Brendan Fraser nekoć je bio holivudski zavodnik, no danas ga viđamo u neprepoznatljivim izdanjima.

Prije dvadeset godina bio je jedan od omiljenih holivudskih ljepotana koji je pokazivao pločice u "Georgeu iz džungle" i borio se s mumijama u "Mumiji", a danas je apsolutno neprepoznatljiv. 

Pogledaj i ovo Keanu Reeves, Halle Berry (Foto: Getty Images) Prebrodio niz nevolja Vlastite tragedije iz njega su izvukle ono najbolje: Priča o glumcu koji ruši stereotipe o zvijezdama

Brendan Fraser, seks simbol ranih 2000-ih zaraznim je osmijehom i lijepim plavim očima lomio srca žena diljem svijeta, no nakon mnogih filmskih uspješnica naglo se povukao sa scene. Čini se da ga je holivudski glamur potpuno napustio jer se Brendan danas u javnosti ne libi pokazati u ne tako laskavim izdanjima - s povećim trbuščićem i u perajama za plivanje. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Valentine’s Day, Fraserheads! 💕💕💕

Objavu dijeli Brendan Fraser (@theofficialbrendanfraser)

Nakon žarenja i paljenja na svjetskoj filmskoj sceni, Brendan kao da je nestao s lica zemlje. Mnogi su se godinama pitali zašto, a glumac je prošle godine istupio u javnost s pričom zašto je odlučio više ne snimati filmove. 

Glumac je opisao "depresivni incident" zbog kojeg se povukao iz javnosti. Prema njegovim riječima, 2003. ga je seksualno zlostavljao Philip Berk, koji je u to vrijeme bio predsjednik Hollywood Foreign Press Associationa, a sve se dogodilo za vrijeme jednog običnog ručka u hotelu na Beverly Hillsu. 

"Lijevom rukom uhvatio me za guz, a jedan od njegovih prstiju dodirnuo me za područje između rektuma i penisa. I počeo je micati ruku. Bilo mi je zlo. Osjećao sam se kao malo dijete. Osjećao sam se kao da mi je kugla u grlu. Mislio sam da ću zaplakati", rekao je glumac objasnivši time kako ga je taj događaj toliko traumatizirao da se odlučio povući od očiju javnosti. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

happy Friday, Fraserheads! 🌴🌴🌴

Objavu dijeli Brendan Fraser (@theofficialbrendanfraser)

Kako je odbio bilo kakve daljnje seksualne nasrtaje Berka, primijetio je da ga je HFPA počela izbjegavati i ne pozivati na društvene događaje, zbog čega je Brendanova karijera patila i na kraju je njegova slava isparila. 

Danas je Brendan otac trojice sinova, od kojih jedan boluje od autizma, te je zbog toga posvećen obiteljskom životu, pa je tako tijelo holivudskog macana zamijenio onim sredovječnog tatice. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

With Honors (1994)

Objavu dijeli Brendan Fraser (@theofficialbrendanfraser)


  1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Instagram) Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Profimedia) Idris Elba (Foto: AFP) Idris Elba (Foto: Profimedia) +6 Idris Elba (Foto: Profimedia) Celebrity Najseksi muškarac na svijetu oženio 16 godina mlađu zaručnicu: Raskošna svadba potrajala tri dana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene