Brendan Fraser nekoć je bio holivudski zavodnik, no danas ga viđamo u neprepoznatljivim izdanjima.

Galerija


Prije dvadeset godina bio je jedan od omiljenih holivudskih ljepotana koji je pokazivao pločice u "Georgeu iz džungle" i borio se s mumijama u "Mumiji", a danas je apsolutno neprepoznatljiv. 

Vezani članci Vitalij Alšanski Policija pronašla tijelo glumca u stanu, morali su provaliti nakon što se danima nikome nije javljao Goran Bogdan Prepoznajete li jednog od naših najzgodnijih glumaca, ovo je fotka njegove prve kazališne predstave?

Brendan Fraser, seks simbol ranih 2000-ih zaraznim je osmijehom i lijepim plavim očima lomio srca žena diljem svijeta, no nakon mnogih filmskih uspješnica naglo se povukao sa scene. Čini se da ga je holivudski glamur potpuno napustio jer se Brendan danas u javnosti ne libi pokazati u ne tako laskavim izdanjima - s povećim trbuščićem i u perajama za plivanje. 

Nakon žarenja i paljenja na svjetskoj filmskoj sceni, Brendan kao da je nestao s lica zemlje. Mnogi su se godinama pitali zašto, a glumac je prošle godine istupio u javnost s pričom zašto je odlučio više ne snimati filmove. 

Glumac je opisao "depresivni incident" zbog kojeg se povukao iz javnosti. Prema njegovim riječima, 2003. ga je seksualno zlostavljao Philip Berk, koji je u to vrijeme bio predsjednik Hollywood Foreign Press Associationa, a sve se dogodilo za vrijeme jednog običnog ručka u hotelu na Beverly Hillsu. 

"Lijevom rukom uhvatio me za guz, a jedan od njegovih prstiju dodirnuo me za područje između rektuma i penisa. I počeo je micati ruku. Bilo mi je zlo. Osjećao sam se kao malo dijete. Osjećao sam se kao da mi je kugla u grlu. Mislio sam da ću zaplakati", rekao je glumac objasnivši time kako ga je taj događaj toliko traumatizirao da se odlučio povući od očiju javnosti. 

Kako je odbio bilo kakve daljnje seksualne nasrtaje Berka, primijetio je da ga je HFPA počela izbjegavati i ne pozivati na društvene događaje, zbog čega je Brendanova karijera patila i na kraju je njegova slava isparila. 

Danas je Brendan otac trojice sinova, od kojih jedan boluje od autizma, te je zbog toga posvećen obiteljskom životu, pa je tako tijelo holivudskog macana zamijenio onim sredovječnog tatice. 


 

Najseksi muškarac na svijetu oženio 16 godina mlađu zaručnicu: Raskošna svadba potrajala tri dana!