Premijera filma "Oblik vode" obilježila je otvaranje 14. Oscar revije. Brojne poznate Hrvatice nisu propustile ovaj događaj.

Galerija


Održana je svečana premijera filma "Oblik vode". U Zagrebu je time i otvorena 14. Oscar revija. Brojne poznate dame odjenule su svoje najljepše haljine kako bi pogledale film. Među njima i Lea Mijatović, Ecija Ivušić, Ivana Delač Đolo, Lejla Filipović, Kristina Bradač, Tamara Garbajs, Đurđa Tedeschi, Ana Vilenica, Ana Majhenić i brojne druge. Među gospodom su se našli i Josip Tešija te Nenad Korkut, koji je poznat kao veliki ljubitelj filma.

Otvorena 14. Oscar revija (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL)
Otvorena 14. Oscar revija (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) - 12

Vezani članci Aleksandra Dojčinović i Ljupka Gojić Mikić (Foto: John Pavlish) Poznate Hrvatice itekako prate trendove, ali ipak postoje neke stvari koje ni u ludilu ne bi odjenule BIPA Fashion.hr - Poznati (Foto: PR) - 6 Zgodna Ella zablistala na događaju sezone: Cijela plejada poznatih Hrvatica u prvim redovima

No, najviše pozornosti svakako je plijenila Branka Krstulović. Nekadašnja Miss Hrvatske jedna je od onih koja plijeni pozornost gdje god se pojavi. Lijepa Branka zablistala je u crnoj haljini koja je sjajno istaknula njenu vitku figuru.

Otvorena 14. Oscar revija (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL)
Otvorena 14. Oscar revija (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) - 7