Glume idilu?

Procurile fotografije koje pokazuju da u braku Victorije i Davida Beckhama definitivno nije sve super

Victoria, David Beckham (Foto: Getty Images) Victoria, David Beckham (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria, David Beckham (Foto: Getty Images) Beckhamovi (Foto: Instagram) Victoria i David Beckham (Foto: Getty Images) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) +0 Beckhamovi Nekad (Foto: Profimedia) Galerija

Bračni par Beckham ovih je dana proslavio 19. godišnjicu braka.

Bračni par Beckham ovih je dana proslavio 19. godišnjicu braka.

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Ponosan je na nju Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

Radi se o bivšoj pjevačici i modnoj dizajnerici Victoriji Beckham i umirovljenom nogometašu Davidu, koji su godišnjicu proslavili glamuroznom večerom u Parizu demantiravši tako glasine da im je brak pred raspadom.

Beckhamovi (Foto: Instagram) Beckhamovi (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Fotografiju s večere, kao i sladunjave riječi ispod nje, oboje su objavili na svojim profilima na Instagramu, no nešto ranije paparazzi su ih uhvatili u Londonu gdje se činilo kako nogometaš nije nimalo zainteresiran za svoju suprugu, koja se svim silama trudila zadobiti njegovu pažnju.

I dok ga je ona grlila i ljubila, David je čitavo vrijeme nezainteresirano gledao u daljinu, a stručnjaci za govor tijela otkrili su kako fotografije ne upućuju da je među supružnicima sve u redu, već suprotno. Te fotografije jasno pokazuju napetost, zbunjenost, povredu i sukob.

Spomenute fotografije možete pogledati na ovom linku.

Victoria i David Beckham (Foto: Getty Images) Victoria i David Beckham (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

"Njihovo pokazivanje ljubavi i privrženosti izgleda jednostrano", otkrio je jedan stručnjak za The Daily Mail, dok su obožavatelji na društvenim mrežama stali u obranu para te rekli kako izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana, ali su uhvaćeni u "krivim" trenucima.

Podsjetimo, bračni par Beckham upoznao se davne 1997. godine dok je ona bila Posh Spice, odnosno članica popularnog ženskog benda Spice Girls, a on zvijezda Manchester Uniteda. Upoznao ih je zajednički prijatelj na Davidov nagovor, a radilo se o humanitarnoj nogometnoj utakmici. "Iskreno, dotad nisam pratila nogomet i nisam imala pojma tko je on", izjavila je tada Victoria, dok se David pohvalio prijateljima kako će ju oženiti i prije nego što ju je upoznao.

Beckhamovi Nekad (Foto: Profimedia) Beckhamovi Nekad (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Par se zaručio svega godinu dana kasnije, a raskošno vjenčanje održano je 1999. godine u Irskoj. Sin Brooklyn na svijet je stigao nekoliko mjeseci prije vjenčanja, a par još ima dva sina, Romea i Cruza, te kćerkicu Harper Seven, koja je rođena 2011. godine.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene