Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ni jedan zadatak nije težak za Brada Pitta. Pa čak ni kad to znači da se mora suočiti sa 300 nacističkih vojnika i to sa samo četiri čovjeka na svojoj strani.


Izašao je prvi trailer za filmski hit iz 50-ih godina prošlog stoljeća, 'Fury', u kojem Pittov lik pokušava ostvariti nemoguće - zaustaviti prodor brojnih Njemaca sa svojom malenom tenkovskom jedinicom.

Vezani članci Brad Pitt Pogledajte kako je prije 33 godine izgledao holivudski zavodnik koji voli biti u vezi s kolegicama Slika nije dostupna 'Ne mogu napustiti svoju obitelj'

Ovaj film govori o naredniku Wardaddyju (Brad Pitt) koji je na čelu američke tenkovske jedinice i pri kraju 2. svjetskog rata se bori na njemačkom teritoriju. Njegove vojnike tumače Shia, Jason Isaacs, Logan Lerman, Jon Bernthal i Michael Pena.

'Luđak je pokušavao zariti lice u moje prepone'

Wardaddy je oličenje prekaljenog borca koji od svojih vojnika ne traži ništa više nego što je u stanju i sam iznijeti u borbi. U jednom trenutku, kako se može vidjeti u priloženom traileru, priznaje mlađem podređenom, koji mu je rekao da se boji rata, kako se i sam boji.

Brad Pitt je odlično utjelovljenje čovjeka koji je svojim vojnicima ne samo nadređeni kolega već i osoba koja će im čuvati leđa i zaštititi živote kad god je to u prilici. No, rat je bespoštedan, i svi su toga svjesni.

Film je režirao David Ayer, a u kina će doći 14. studenog ove godine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook