Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Možda ga baš posao u Hrvatskoj izliječi od ljubavnih rana.


Gradsko vijeće prihvatilo je izmjene šibenskog GUP-a izgrađenog još prije gotovo tri desetljeća, točnije 1988. Najviše se riječi posvetilo prezentaciji o prenamjeni Zablaćkog poluotoka te prostora bivšeg TEF-a.

Vezani članci Shiloh Jolie-Pitt Godinama je htjela biti dječak, a onda se naglo promijenila i sada sve više nalikuje svojoj prekrasnoj mami! Nicole Poturalski - 3 Ljepotica poznata po aferi s Bradom Pittom u haljini hrvatske dizajnerice pokazala čime je osvojila miljenika žena

Na toj se poziciji žele graditi apartmani, vile i hoteli, a radi se o terenu koji je nedavno razgledavao Brad Pitt. Otad se govori kako bi upravo on trebao biti jedan od investitora tog projekta.

'Dijelovi Zablaćkog poluotoka bili bi realizirani u dvije faze. Ideja je da grad dobije prostore u kojima se može razvijati. Mi smo ovim planom bitno smanjili te površine. Projekt Male Soline može krenuti odmah, a ostali dijelovi u zadnjoj fazi realizacije što znači da bismo mogli vidjeti kako bi taj prvi projekt protekao i onda odlučiti što dalje. Ostavili smo prostor i za golf, za koji mislimo da bi donio kvalitetu više u turističkoj ponudi grada Šibenika', kazala je Ljiljana Doležal, koja je osmislila novi GUP, za šibenik.in.

Eto, Brad Pitt je izgubio Angelinu, ali dobio Zablaće.


Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju