Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Možda ga baš posao u Hrvatskoj izliječi od ljubavnih rana.


Gradsko vijeće prihvatilo je izmjene šibenskog GUP-a izgrađenog još prije gotovo tri desetljeća, točnije 1988. Najviše se riječi posvetilo prezentaciji o prenamjeni Zablaćkog poluotoka te prostora bivšeg TEF-a.

Vezani članci Brad Pitt Brad Pitt došao je na dodjelu Oscara sam, no kasnije mu se ipak pridružila jedna dama Parazit osvojio Oscara za najbolji film ''Parazitu'' 4 Oscara, među njima i za najbolji film! Slavili su i Renée Zellweger te Joaquin Phoenix

Na toj se poziciji žele graditi apartmani, vile i hoteli, a radi se o terenu koji je nedavno razgledavao Brad Pitt. Otad se govori kako bi upravo on trebao biti jedan od investitora tog projekta.

'Dijelovi Zablaćkog poluotoka bili bi realizirani u dvije faze. Ideja je da grad dobije prostore u kojima se može razvijati. Mi smo ovim planom bitno smanjili te površine. Projekt Male Soline može krenuti odmah, a ostali dijelovi u zadnjoj fazi realizacije što znači da bismo mogli vidjeti kako bi taj prvi projekt protekao i onda odlučiti što dalje. Ostavili smo prostor i za golf, za koji mislimo da bi donio kvalitetu više u turističkoj ponudi grada Šibenika', kazala je Ljiljana Doležal, koja je osmislila novi GUP, za šibenik.in.

Eto, Brad Pitt je izgubio Angelinu, ali dobio Zablaće.