Novi intervju

Brad progovorio o braku i prijateljima - 'Sreća je precijenjena'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavni glumac Brad Pitt našao se na naslovnici novog GQ magazina, a progovorio je i o konačnom vjenčanju sa svojom Angelinom.

Nikada nije kasno za brak. To potvrđuje i slavni glumac Brad Pitt koji se oženio nakon višegodišnje veze sa svojom Angelinom Jolie i to u 50-toj godini.

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 4 Koja li je njegova tajna? Brad Pitt usred glasina koje kolaju o njegovu licu pokazao nevjerojatne mišiće i nastavlja izazivati čuđenje svojom mladolikom pojavom!

Otkriveni detalji slavnog vjenčanja Angeline Jolie i Brada Pitta- ovo sigurno niste znali!

'Ne bih rekao da je brak samo slovo na papiru, to je puno više', kaže zgodni Brad za novi britanski GQ magazin.

Njegov prijatelj George Clooney se ovaj vikend isto oženio u 53. godini, a komentirao je i njegovu izjavu kako je on sam vrlo 'nedostupan'. 'Pa znate, George je jako dostupan. On je naš najbolji predstavnik. I još je jako smiješan pa je zabavno biti u njegovom društvu. Izgleda kako sam ja uvijek pomalo sa strane... volim biti sam. Prirodno sam tih i samozatajan', kaže Brad – što nam je prilično teško povjerovati.

A što misli o sreći? 'Uvijek sam mislio kako je sreća precijenjena. Ona teška vremena dovode nas do boljih stvari, nekad dobiješ nekad izgubiš', kaže slavni glumac. Čini nam se da je Brad više dobio, nego izgubio.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene