Dosta mu je klevetanja

Bračnu dramu preselili na Twitter: Razvod sve bliži?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Navodno je pjevačica već podnijela zahtjev za razvod...

Čini se da je razvod Nicka Cannona i pjevačice Mariah Carey sve bliži svojoj realizaciji. U njihovom braku stvorilo se dosta drame, a izvor blizak paru tvrdi da je Mariah već započela brakorazvodnu parnicu, piše E! Online.

Pogledaj i ovo Mariah Carey - 2 top ili flop! Što to Mariah ima na sebi? Pogledajte haljinu koja je gotovo otkrila i njezine najintimnije dijelove tijela!

Navodno je Nick upitao svoju uskoro bivšu suprugu želi li pomoć bračnog savjetnika, no čini se da je Mariah i dalje vrlo uzrujana zbog toga što se on 'izbrbljao' novinarima o njihovim privatnim problemima.

Sada je službeno - Nick Cannon i Mariah Carey žive odvojeno

Nicku su čini se već dozlogrdili medijski natpisi o njihovoj problematičnoj vezi pa se obožavateljima i svima koje zanima njegov privatni život obratio putem Twittera.

'Ono što me najviše ljuti su ljudi koji kleveću Mariah Carey. Zauvijek ću joj biti zahvalan što mi je podarila prekrasnu djecu. Uvijek ću je voljeti i to se nikada neće promijeniti. Mariah je predivna majka i u potpunosti joj vjerujem', napisao je Nick na Twitteru.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene