Ne odustaje

Jedan od najvećih glasova regije! Vrećo boluje od neizlječive bolesti: "Borim se i sada"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Božo Vrećo otkrio je da boluje od neizlječive bolesti, s kojom se naučio nositi.

Bosanskohercegovački glazbenik Božo Vrećo postao je senzacija u cijeloj regiji, što zbog osebujnog stila, što zbog božanskog glasa. Slavni pjevač sevdaha otvoreno je nedavno otkrio da je homoseksualne orijentacije, ali i progovorio o iznimno teškom djetinjstvu kroz koje je prošao. Za njega je glazba način života, lijek i sreća.

Pogledaj i ovo In Magazin: Budućnost balkanskog muškarca - 4 društvena tema Balkanski muškarac: Pretvara li se u mit i kakva je njegova budućnost?

Sada je otkrio i da boluje od teške bolesti, s kojom se bori godinama. Naime, pati od epilepsije, s kojom se bori od svoje 18. godine. Rekao je kako unatoč tome ne odustaje od svih svojih ciljeva.

"Morao sam se boriti, borim se i sada. Svakog trena, jer tu bolest morate kontrolirati ili će ona preuzeti kontrolu nad vama. Ne dopuštam da mi bilo što stoji na putu", rekao je Božo za srpski Hello. "Koračam naprijed, neustrašivo, smisao mog postojanja i života jest moja karijera. U njoj pronalazim snagu, volju i radost, ona je moj lijek i sve je njoj podređeno", zaključio je ovaj posebni glazbenik.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene