Božo Vrećo karijeru je počeo kao sudionik talent showa.

Galerija


Božo Vrećo jedan je od najboljih izvoznih proizvoda Bosne i Hercegovine. Njegova se glazba sluša diljem regije, a njegovi koncerti redovno su rasprodani.

Vezani članci Božo Vrećo (Foto: Instagram) Prepoznajete li ga? Karizmatični glazbenik otkrio kako je izgledao prije 9 godina Emir Samardžić (FOTO: Screenshot) Cijeli studio zanijemio: Fascinirao žiri pa im utjerao strah u kosti

Ipak, postoji i dio njegove povijesti koju, čini se, skriva jer na Youtube platformi naprosto je nemoguće pronaći video iz vremena o kojem pišemo.

Naime, radi se o tome da je Božo Vrećo prije deset godina bio sudionik srpske inačice showa Supertalent te svojim nastupom uspio doći do polufinala.

To smo saznali tako što smo neki dan slučajno gledali reprizu tog showa na kablovskoj mreži.

Božo se je tada predstavljao kao Božidar i pokazao je kako jednako dobro može da otpjeva i Pavarotija i Michaela Jacksona, a u polufinalu je izveo talijansku baladu u stilu San Remo festivala.

Google također ima malo podataka o ovom nastupu pa je za pretpostaviti da se netko potrudio izbrisati video materijale na kojima se vidi Božin, zapravo Božidarov, početak.

O da, ovo je ona: Bila je velika hrvatska zvijezda, a danas radi nešto sasvim drugačije i izgleda sretno

On će platiti 2000 kuna, ali zato je podrška besplatna: ''Tebi zbog plave bluze, prijeti par godina ćuze''

Antonija Šola progovorila o ulasku u politiku, ali i otkrila zbog čega podržava predsjednicu Kolindu