Bome odvažno!

Mnogi su se pitali što to ima na nogama! U tome bi i rijetko koja žena uspjela napraviti par koraka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bowen Yang na dodjelu Emmyja stigao je u srebrnim platformama, a taj detalj nikome nije promaknuo.

Popularni komičar Bowen Yang bio je među onima koji su se posebno istaknuli na ovogodišnjoj dodjeli Emmy nagrada održanoj u Los Angelesu i to prvenstveno zbog neobičnog odabira obuće.

Naime, 30-godišnji Bowen crvenim je tepihom prošetao u elegantnom crnom odijelu s kravatom, koje je odlučio uskladiti, s više ni manje, nego srebrnim platformama, a čini se da mu kretanje u njima nije predstavljalo nikakav problem. U takvoj je kombinaciji svima zapeo za oko i pokazao da se i on odlučio slijediti trend nošenja visokih potpetica kod muškaraca, što se posebno svidjelo njegovim lijepim kolegicama koje su ponosno pozirale s njim. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bowen Yang (@fayedunaway)

Zvijezda "Saturday Night Livea" je inače ušao u povijest kao prvi kinesko-američki glumac koji je bio nominiran za najboljeg sporednog glumca u humorističnoj seriji, no nagrada je otišla u ruke Bretta Goldsteina za ulogu u "Tedu Lassou". 

Inače, drama "The Crown" i komedija "Ted Lasso" osvojile su glavne televizijske nagrade Emmy, dok je "The Queen's Gambit" proglašena najboljom ograničenom serijom. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo i Izabel Kovačić (Foto: Instagram) +0 Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) Celebrity Mateo i Izabel Kovačić bili su kumovi na vjenčanju, pogledajte kako su se skockali, s njima je bio i sinčić Ivan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene