Bivša supruga Luke Rajića i sama je posljednjih godina postala rado viđen gost raznih domaćih događanja.

Galerija


Borna Kotromanić oduševila je više od 12 tisuća pratitelja na Instagramu.

Vezani članci Borna Kotromanić (Foto: PR) Od sramežljive djevojčice iz Dalmacije do jedne od najbogatijih Hrvatica s osebujnim stilom Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Zanosna crnka dokazala da joj nisu potrebni mikro bikiniji da bi bila senzacionalno seksi

Bivša supruga poduzetnika Luke Rajića s kojim ima trojicu sinova, i sama je posljednjih godina postala rado viđen gost raznih domaćih događanja na kojima baš uvijek plijeni pozornost osebujnim stilom koji odlično nosi.

Osim modnim izričajem, Borna privlači pozornost i objavama na Instagramu, a s dvije posljednje nasmijala je brojne obožavatelje.

Naime, na prvoj fotografiji uživa na bazenu s kapom za kupanje, a u opisu je izazvala Instagram ljepotice na zanimljiv potez.

"Challenge svim Instagram ljepoticama, slikajte se bez šminke i photoshopa s kupaćim kapom na glavi i budite #opetnajljepša", napisala je.

"Hahahhaha, kraljice!!! Svaka čast na izazovu i hashtagu!!", samo je jedan od komentara koji joj je upućen, a zatim je Borna i objasnila što za nju znači ljepota bez osobnosti.

"Ljepota bez osobnosti je kao pašta fažol bez šuga, zavonja al nemaš u šta umočiti", poručila je u hešteg "Borna citati".

A hoće li koja od popularnih domaćih djevojaka na Instagramu prihvatiti izazov, tek nam ostaje vidjeti.

Iznenađenje! Milijuni se dive njezinoj ljepoti, no kad skine svu tu šminku, evo što ostaje