Poznati hrvatski tenisač Borna Ćorić posvetio je svojoj majci emotivnu objavu na Instagramu.

Galerija


Mladi 22-godišnji tenisač Borna Ćorić pokazao je svoju emotivnu stranu te na svom Instagramu objavio dragu uspomenu - fotografiju iz djetinjstva koja slavi topao odnos majke i sina. 

Vezani članci Natalie Imbruglia (Foto: Profimedia) Slavna pjevačica u 44. godini prvi put postala majka: Objavila slatku fotku, ali ime oca zasad nije otkrila Borna Ćorić (Foto: Instagram) Borna Ćorić iskreno: ''Laska mi interes nježnijeg spola, ali nije mi drago slamati srca"

U naručju svoje mame koja udobno sjedi u fotelji, maleni Borna duda na bočicu te se opušteno zavalio majci u krilo.

Očito je Bornu na ovakav emotivan istup potaklo međunarodno obilježavanje Majčinog dana, pa se nije mogao suzdržati, a da svojim obožavateljima i sljedbenicima ne pokaže tko je najbitnija osoba u njegovom životu. 

Uz objavljenu fotografiju, Borna je napisao i "hvala ti što si uvijek uz mene."

Upravo ovakve objave svjedoče o vječnoj vezi i ljubavi mama i sinova. 

Borna je inače uspješan hrvatski tenisač koji je 2013. osvojio juniorski Grand Slam turnir US Open u pojedinačnoj konkurenciji plasiravši se time na prvo mjesto svjetske ljestvice tenisača juniora. Njegova karijera kasnije se nastavila jednako sjajnim pobjedama pa je tako 2014. pobijedio 14-erostrukog Grand slam pobjednika, Španjolca Rafaela Nadala u četvrtfinalnu ATP turnira u Baselu. 

Drugačije nismo ni očekivali: Pogledajte kako je završila svadbena proslava Maje Šuput!