U dramski hit "Na granici" dolazi glumac Borko Perić, koji je dobio ulogu - profesionalnog glumca.

Galerija


U dramski hit Nove TV, seriju ''Na granici'' došao je i cijenjeni domaći glumac Borko Perić, koji je dobio i ulogu - profesionalnog glumca.

Vezani članci Siniša Ružić Omiljeni televizijski policajac o ulozi u hit seriji: "Bilo mi je super u Tominim cipelama i uniformi" Martina Stjepanović (Foto: Instagram) Zvijezda dviju omiljenih domaćih serija priznala kako reagira kad vidi muške ulete u inboksu

Toni Kralj, kojeg utjelovljuje Borko, glumac je dnevnih serija, junak serije "Saziv ljubavi" koja se upravo prikazuje na televiziji. Popularan je, žene ga vole, ali on se želi dokazati kao ozbiljan glumac i žarko želi ulogu u kriminalističkoj američkoj seriji, što užasava njegova agenta koji ne vjeruje da je Toni dovoljno talentiran.

Da bi se što bolje pripremio za audiciju i ulogu policajca na meksičkoj granici, dolazi u Lokvicu.

Policijska postaja Lokvica mora ga primiti da bi poboljšala svoj imidž. Toni je pozitivac, zabavan je i šarmantan, ali ima problem s egom i potrebu da se svima svidi. Fasciniran je Markom, po njemu želi raditi svoju ulogu, pa ga prati i "skida". Borko nam lik opisuje kao komičan, ali i društveno autističan.

"Najsličniji smo fizički", poručuje nam kroz smijeh Borko te ističe kako su njegovu liku još dodatno podebljane glumačke crte. Ipak, kada bi se trebao privatno usporediti s likom, ističe kako se nada da ipak nije poput Tonija.

"S velikim nestrpljenjem očekujem pojavljivanje Tonija Kralja. Bilo je predivno raditi s tako fenomenalnom i profesionalnom ekipom. Nadam se da će biti i publici zabavno kao što je i meni bilo na setu", još je ranije istaknuo Borko, kojemu je publika jako bitna stavka u karijeri.

"Nikad ne ignoriram publiku i jako se veselim reakcijama. Jako me zanima kako će publika prihvatiti moj lik. Da nije tako, ne bih se ovime bavio", kratko je zaključio.

I mi se veselimo novim epizodama u kojima ćemo gledati i novinara IN magazina Davora Garića u ulozi grubijana Robija.

Sandra Perković i Marino nisu mogli neprimijećeno prošetati Splitom: "Kliknuli smo na prvu"