S obzirom na to da Boris Novković u medijima o privatnom životu rijetko priča, tek nedavno javnost je saznala da njegov sin Noa boluje od autizma

Galerija


Boris Novković tek je prije nekoliko mjeseci otkrio da njegov sin Noa, kojeg je dobio u braku s bivšom suprugom Lucijom, boluje od autizma. Zbog bolesti sina zapostavio je i karijeru, ali kako je rekao za srpski časopis Glossy, to mu nije predstavljalo apsolutno nikakav problem. Najbitnije je da se njegov sin dobro osjeća.

Vezani članci Austrijska policija Bizarno otkriće policije: U podrumu držao mumificirano tijelo majke kako bi primao njezinu mirovinu Slika nije dostupna Jacksonov tjelohranitelj traži očinstvo nad Blanketom

''Meni je roditeljstvo sveta stvar. Ništa mi nije teško padalo, čak mi je bilo i dobro malo napraviti pauzu u karijeri. Najdraže mi je provoditi vrijeme s njim i najdragocjenije mi je to što imam fantastičan odnos sa svojom djecom. To mi ne može zamijeniti ništa u životu'', zaključio je Boris i dodao koliko ga je ova životna situacija ojačala.

Boris Novković (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL)
Boris Novković (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

''Sve te ojača kao čovjeka. I za sve loše stvari, bolna iskustva, za sve postoji razlog zašto se nešto događa. Postojimo zato da o sebi samima učimo kroz ovakve teške situacije''', rekao je Boris za Glossy.

Boris je pričom o svom sinu inspirirao i druge ljude da se bore i nikad ne odustaju te im je pomogao svojim savjetima.

''To mi puno znači. Razmjenjivao sam savjete s mnogim roditeljima koji se suočavaju s istim problemom. Još je na ovim prostorima tabu tema kad je autizam u pitanju, ali na svu sreću, stvari idu dalje'', zaključio je Boris.

O privatnim stvarima inače ne priča, no iz takta su ga izbacili nedavni napisi da je ubrzo nakon rastave braka od zadnje supruge Ines već pronašao novu djevojku. O tom dijelu svog života odlučio je progovoriti tek nakon što se u kuloarima počelo šuškati na temu njegove brige o obitelji. Tada je Boris izjavio da njegov život nisu samo žene, provod i alkohol već i mnogi drugi problemi.