Boris Novković i mlađahna Iris Volf u vezi su od proljetos, a razlika u godinama im nimalo ne smeta

Galerija


Krajem svibnja ove godine otkriveno je kako je Boris Novković ponovno sretno zaljubljen.

Vezani članci Gorila i beba Dirljiva snimka obišla svijet: Pokazala svoje dijete gorili i doživjela nevjerojatno iskustvo Frano Lasić Ovi domaći zavodnici su rekorderi po razvodima, jedan je proveo tek 21 dan u braku, no nisu izgubili vjeru u ljubav

Njegova odabranica je 25-godišnja Iris Volf koja radi kao model, a 2015. godine jedan ju je tjednik proglasio i najseksi Hrvaticom. Iris je bila i druga pratilja na izboru za Miss Zagreba.

Atraktivna plavuša od Borisa je mlađa čak 25 godina, no čini se kako im to ne kvari sreću, jer kako ekskluzivno doznaje Večernji list, par očekuje svoje prvo dijete.

Sretne vijesti potvrdio je sam Boris. "Istina je, Iris i ja postat ćemo roditelji. Taj najljepši i najplemenitiji dar ljubavi oboje smo istinski željeli i zahvalni smo što nam se to i ostvarilo." Trudnoća prolazi bez problema, buduća mama blista, par zna i što očekuje, no tu informaciju nisu htjeli podijeliti.

"Bila je to ljubav na prvi, na zadnji pogled, na uvijek i zauvijek pogled", napisala je Iris jednom prilikom na Facebooku uz fotografiju na kojoj par pozira zagrljen.

Boris iza sebe ima tri braka. Onaj s Bojanom Gregorić Vejzović, Lucijom Matić i Ines Katić. Također, već je ponosni otac dvojice sinova, Noe i Bona.

Čestitke budućim roditeljima!

U 90-ima je bila jedna od najpoznatijih domaćih manekenki, a i danas plijeni pozornost

Svakog se muškarca dosad riješila nakon 2 godine ljubavi: Čeka li i ovog ista sudbina?

Slavna pjevačica u 50. godini života proširuje obitelj s najseksi muškarcem na svijetu