Izgleda da uloga koja je proslavila slavnog glumca, nije baš bila ostvarenje njegovog sna, ako je suditi prema glumčevoj fobiji...


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Naime, daleko najzapaženija uloga Davida Hasselhoffa je ona u kojoj je utjelovio glavnog lika Spasilačke službe Mitcha Buchannona. Ironično jer, naš se heroj zapravo boji – vode!
Brojni obožavatelji kultnog 'Baywatcha' ostali su, u najmanju ruku, zbunjeni glumčevim priznanjem da se boji vode i mrzi plivanje budući da se serija s Mitchem kao glavnim likom emitirala čak 22 godine.

>> 'Mitch' naučio djevojku svim svojim vještinama

Vezani članci David Hasselhoff (Foto: Profimedia) Zvijezda ''Spasilačke službe'' odmara se u Hrvatskoj, pogledajte prvu fotografiju iz Lijepe Naše koju je objavio Ironija života (Foto: izismile.com) - 16 Svemir šalje poruku: Obraća se putem ironije i nema dlake na jeziku

Izgleda da mu glumljenje spasioca na plaži Malibua i nije najbolje sjelo. 'Pomalo se bojim vode. Razlog tomu su prečesta snimanja u ledenom i nemirnom moru u vrijeme Baywatcha. Ali kad nekoga vidim kako se utapa odmah skočim u more. Ili ipak pošaljem nekoga da ga spasi. Ipak mi bolje leži spašavanje usta na usta', našalio se popularni Mitch.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook