Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović danas slave 11 godina braka. U njemu su dobili i dvoje djece, a recept njihove ljubavi glumica je podijelila na Instagramu.


Ljubav je najljepša kad se umnoži i traje, a najbolje to znaju Bojana Gregorić Vjezović i Enes Vejzović. Kolege glumci, naime, danas slave 11 godina braka i 13 godina sretne ljubavi. Bojana je tom prilikom objavila na svom Instagram profilu fotografiju s vjenčanja. Među prvima su im čestitale kolege Petra Dugandžić, Amar Bukvić, Tarik Filipović te brojni prijatelji i obitelj.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Kad je vidim na TV-u prva mi je misao: 'Kako imam lijepu ženu!'' Slika nije dostupna Ne odvajaju se jedno od drugoga!

Lijepim riječima zgodna Bojana opisala je recept za svoj uspješan brak. "Dvije sirove duše baciti na vrelo ulje od strasti. Pržiti dok se ne spoje u jedno. Dodati šaku smijeha, prstohvat snova i bezbroj noćnih buđenja od šećernog dječjeg plača. Pirjati na životu i iskušenju. Servirati za vječnost! Napomena: Ni u kom slučaju ne smanjivati vatru".

Bojana i Enes u skladnom braku uživaju već godinama, a sreća je samo veća otkako su uz njih i njihovo dvoje djece - dječak Raul i djevojčica Zoe.