Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović danas slave 11 godina braka. U njemu su dobili i dvoje djece, a recept njihove ljubavi glumica je podijelila na Instagramu.


Ljubav je najljepša kad se umnoži i traje, a najbolje to znaju Bojana Gregorić Vjezović i Enes Vejzović. Kolege glumci, naime, danas slave 11 godina braka i 13 godina sretne ljubavi. Bojana je tom prilikom objavila na svom Instagram profilu fotografiju s vjenčanja. Među prvima su im čestitale kolege Petra Dugandžić, Amar Bukvić, Tarik Filipović te brojni prijatelji i obitelj.

Vezani članci Damir Urban s obitelji (Foto: Dnevnik.hr) Ako mislite da su imena djece Kim Kardashian maštovita, pričekajte da čujete ona domaćih zvijezda... Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Duge noge i preplanula put naše 47-godišnje glumice bacaju u trans: "Ti si čudo"

Lijepim riječima zgodna Bojana opisala je recept za svoj uspješan brak. "Dvije sirove duše baciti na vrelo ulje od strasti. Pržiti dok se ne spoje u jedno. Dodati šaku smijeha, prstohvat snova i bezbroj noćnih buđenja od šećernog dječjeg plača. Pirjati na životu i iskušenju. Servirati za vječnost! Napomena: Ni u kom slučaju ne smanjivati vatru".

Bojana i Enes u skladnom braku uživaju već godinama, a sreća je samo veća otkako su uz njih i njihovo dvoje djece - dječak Raul i djevojčica Zoe.