Crna kreacija s čipkom i tilom sinoć je savršeno stajala glumici Bojani Gregorić-Vejzović.

Galerija


Vjerovali ili ne, filmska, televizijska i kazališna glumica Bojana Gregorić-Vejzović ima 47 godina, no na izgledu bi joj pozavidjele i mnogo mlađe žene.

Žena koja kao da ne stari, gdje god se pojavi, izaziva okretanja glava i brojne pohvale, a ništa drukčije nije bilo niti u ponedjeljak kada je u crnoj opravici kročila u predvorje Muzeja za umjetnost i obrt, u kojem je održana glamurozna revija domaćeg modnog dvojca eNVy room, koji je njome obilježio 15 godina rada.

Radilo se o crnom kombinezonu sa šlepom od tila, ali i čipkastim gornjim dijelom kojim je Bojana na ukusni način istaknula dekolte.

No kreacija je bila još zanimljivija na stražnjoj strani na kojoj je bila vrlo otvorena, a na donjem dijelu leđa imala je i veliku mašnu.

Prigodno, Bojana je izgledala kao poklončić, a rado je pozirala i sa svojom kolegicom Kristinom Krepelom koja je blistala u raskošnoj plavoj toaleti s nešto otvorenijim leđima.

47-godišnja supruga glumca Enesa Vejzovića, s kojim ima dvoje djece, posebnu euforiju izaziva fotografijama u badiću na kojima joj baš nikada ne biste dali toliko godina. Ipak, i u hladnijim mjesecima polazi joj za rukom izgledati jednako seksi i u zatvorenijim izdanjima, a to svakako treba znati. 

Na reviji u Zagrebu svi su gledali u ovu damu u crvenom, ali malo tko ju je prepoznao na prvu