Bezvremenska ljepota

Ne bi se svaka žena usudila nositi ovakvo nešto: Naša 47-godišnja glumica u ukusno golišavoj kreaciji

Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) +0 Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Galerija

Crna kreacija s čipkom i tilom sinoć je savršeno stajala glumici Bojani Gregorić-Vejzović.

Vjerovali ili ne, filmska, televizijska i kazališna glumica Bojana Gregorić-Vejzović ima 47 godina, no na izgledu bi joj pozavidjele i mnogo mlađe žene.

Žena koja kao da ne stari, gdje god se pojavi, izaziva okretanja glava i brojne pohvale, a ništa drukčije nije bilo niti u ponedjeljak kada je u crnoj opravici kročila u predvorje Muzeja za umjetnost i obrt, u kojem je održana glamurozna revija domaćeg modnog dvojca eNVy room, koji je njome obilježio 15 godina rada.

Radilo se o crnom kombinezonu sa šlepom od tila, ali i čipkastim gornjim dijelom kojim je Bojana na ukusni način istaknula dekolte.

No kreacija je bila još zanimljivija na stražnjoj strani na kojoj je bila vrlo otvorena, a na donjem dijelu leđa imala je i veliku mašnu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v) on

Prigodno, Bojana je izgledala kao poklončić, a rado je pozirala i sa svojom kolegicom Kristinom Krepelom koja je blistala u raskošnoj plavoj toaleti s nešto otvorenijim leđima.

47-godišnja supruga glumca Enesa Vejzovića, s kojim ima dvoje djece, posebnu euforiju izaziva fotografijama u badiću na kojima joj baš nikada ne biste dali toliko godina. Ipak, i u hladnijim mjesecima polazi joj za rukom izgledati jednako seksi i u zatvorenijim izdanjima, a to svakako treba znati. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene