Čula je priču...

Bojana Gregorić Vejzović sasvim iskreno o svojim strahovima: ''Mnogi ovih dana s tjeskobom odlaze u postelju, ćutim vas...''

Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Nova TV 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš - 6 Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš - 5 Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš - 4 Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović +2 Bojana Gregorić Vejzović Galerija

Bojana Gregorić Vejzović podijelila je s pratiteljima priču koju je čula u tramvaju i osvrnula se na trenutačno stanje u svijetu.

Dok čeka sljedeću emisiju ''Plesa sa zvijezdama'', u kojem je natjecateljica, Bojana Gregorić Vejzović s pratiteljima je podijelila priču koju je čula putujući zagrebačkim tramvajem.

Pogledaj i ovo Bojana i Gordan ispali iz Plesa sa zvijezdama - 1 Bliži se kraj? Kriteriji su se postrožili, još je malo ostalo do finala, a pozdravili smo se s još jednim parom!

''Čekam sljedeći live #plessazvijezdama... U vremenu neizvjesnosti treba zadržati staloženost. Mmmm da… Danas sam u tramvaju slušala jednu mamu koja je prijateljici prepričavala kako je dobila otkaz…'' započela je Bojana.

 ''Kao i većini nije mi trebala pandemija ili strahote oko nas da bih posložila prioritete u životu. Vjerujem da mnogi ovih dana s tjeskobom odlaze u postelju od straha što nosi novi dan… Rat koji je opet postao slika svakodnevice, kako zadržati radno mjesto, kako ostati zdrav, kako othraniti klince, jesu li nam starci dobro... Treba ih provjeriti svako malo…'' stoji u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

Osim svakodnevice, Bojana se osvrnula i na svoj posao glumice.

''Ćutim vas! Suosjećam! Imam slične strahove. Glumica…to divno zvanje koje ti često zapovijeda dobro raspoloženje kojem ponekad i sama povjerujem… I obući ću taj kostim 'lude' i nastojati vas zabaviti. Pokušat ću vam odagnati misli od problema svakodnevice, pokušati ću vas nasmijati, razveseliti, oduševiti, iznenaditi; da zajedno sanjarimo o budućnosti koja može biti sjajna i bezbrižna'', izjasnila se Bojana i pokazala volju i želju pomoći ljudima da se osjećaju bolje.

U ''Plesu sa zvijezdama'' Bojana nastupa s Gordanom Voglešom, a podij su dosad ''zapalili'' svojim nastupima.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 7 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović +3 Danijela Martinović Celebrity Danijela Martinović pozirala s bivšim suprugom jedne od najpoznatijih hrvatskih odvjetnica, zatekla se u izlasku s poznatim domaćim licima

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nauljena i preplanula Nives pokazala svoje čari, a morat ćete se dobro zagledati da uopće vidite njezin bikini!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene