Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glazbenik Bobby Brown postao je otac po sedmi put.


Glazbenik Bobby Brown pohvalio se putem društvenih mreža da je postao otac po sedmi puta.
'Stigla je djevojčica teška 4,5 kg', objavio je 47-godišnji bivši suprug pokojne pjevačice Whitney Houston.

Vezani članci Jelena Perčin, Momčilo Otašević Sretnu vijest doznali su u jeku pandemije: O lijepom iznenađenju ne prestaju pričati, a uskoro će opet biti odvojeni Trik Jednostavnim trikom uvjerila mamu da posjeduje nadnaravne moći, pokušajte i vi

Djevojčicu je dobio s televizijskom producenticom Aliciom Etheredge s kojom je u braku već četiri godine i zajedno imaju već kćer i sina. Bobby također ima sina Landona koji je rođen 1989. godine, kći imena La'Princia koja ima 27 godina te 24-godišnjeg sina Bobbyja Juniora.

 

 

#happyfathersday #lovefamily #gratitude #alwaysbeinggoofy #alwaystogether #dadyo #famikyfirst @kingbobbybrown

A photo posted by Alicia Etheredge-Brown (@aliciaebrown) on

Godinu dana nakon velike tragedije, nesretne smrti kćeri Bobbi Brown, Bobby je ponovno postao otac.

Podsjetimo, Bobbi Kristina pronađena je pronađena u kadi svoje kuće u predgrađu Atlante, bez svijesti. Odmah je prevedena u bolnicu, a sredinom lipnja premještena je u hospiciju gdje je bila prikopčana na aparate koji su je održavali na životu. Preminula je 26. Srpnja u dobi od 22 godine. Rezultati obdukcije pokazali su da je preminula od predoziranja drogama i tabletama te utapanja, ali nije jasno je li to bilo namjerno. Nakon smrti Bobbi Kristine Brown, kćeri pokojne pjevačke dive Whitney Houston i Bobbyja Browna sva je sumnja pala ma Kristininog dečka Nicka Gordona. Mediji su javljali kako je upravo on taj koji je Kristini dao smrtonosni miks droge i alkohola koji ju je odveo u smrt davljenjem u kadi.