Obitelji krenule sa žučnim prepirkama oko planiranja pogreba, no 21-godišnjakinja se i dalje bori za život


Bobbi Kristina i dalje se bori za život dok se situacija oko njezine navodne nesreće još više komplicira.

Policija ima nove informacije - možda se ne radi o nesretnom slučaju

Vezani članci Whitney Houston i Bobby Brown Brak im je od početka bio osuđen na propast: Šokirao se kada je vidio koliko je kokaina uzela na dan vjenčanja Slika nije dostupna Bobbi Kristinu probudili iz kome - Stanje se zakompliciralo

Svemu tome dodaje i kaos u obiteljima Houston i Brown koje su počele s raspravama oko organiziranja pogreba.

Govori se kako je obitelj Brown spremna na 'ratovanje' s Houstonovima zbog načina na koji su se prema njima odnosili nakon smrti slavne Whitney Houston.

Izvori povezani s obitelji Brown izjavili su za 'TMZ' kako je obitelj ujedinjena u namjeri da ih se poštuje za razliku od situacije koja se dogodila na pogrebu Whitney.

Bobby Brown napustio je pogreb zato što mu osiguranje nije dozvolilo da sjedne pokraj svoje kćerke, a članovi obitelji Houston napravili su dramu oko toga što je Bobby doveo i 9 članova svoje obitelji na pogreb.

Drame između dvije obitelji započele su već u bolnici u kojoj se Kristina nalazi. Oko njezine sobe postavljeni su zaštitari koji ne dozvoljavaju pristup nikom tko ne zna lozinku.

Mnogi članovi obitelji Brown koji su željeli posjetiti Kristinu, nisu dobili lozinku i već je tu nastala pomutnja.

Jedan član obitelji Brown izjavio je za 'TMZ', 'Ako se nešto dogodi Bobbi Kristini, nećemo dozvoliti da se prema nama ponašaju kao prema djeci'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook