Proslavljeni borac Bob Sapp trenutno boravi u našoj metropoli, a svojim dolaskom iznenadio je i jednu zagrebačku frizerku.


Proslavljeni borac Bob Sapp stigao je u Zagreb i već je počeo s pripremama za borilački spektakl “Munja Fighting Championship - MFC“ na kojem će se naći u ulozi domaćina.

Vezani članci Ivana Pezo Moskaljov Otkrio se i novi aneks ugovora vojne višekatnice u Zagrebu koja još zjapi prazna: Prema njemu na vrh ovog nebodera postavio bi se i jacuzzi! Tomislav Tomašević i Damir Vanđelić Tomašević o uhićenjima: ''Ako je netko koristio svoj javni položaj, za mene je to jednako ratnom profiterstvu. Ne znam ništa gore od toga''

Slavni teškaš odmah po dolasku u našu metropolu posjetio je frizera i obrijao glavu kako bi manifestaciju u Kutiji Šibica dočekao u punom sjaju. 

 

Vrijeme kod frizera kratio je na mobitelu, a nakon nakon što je sredio frizuru legendarni Sapp družio se s Hrvatima po zagrebačkim kafićima. „Zagrebe Zvijer dolazi!“ kazao je Sapp neposredno prije dolaska i tako obećao publici nezaboravan spektakl. A sama njegova pojava garantira da će obećanje biti i ispunjeno.