Martina Stjepanović publiku je osvojila još u prvoj sezoni serije "Na granici", a ovih dana gledamo ju i u novoj dramskoj uspješnici "Drugo ime ljubavi".

Galerija


29-godišnju Vinkovčanku gledamo u čak dvije hit-serije Nove TV.

Vezani članci Slavko Sobin - 3 Jeste li već vidjeli ekskluzivne ispovijesti junaka hit-serije? Ozbiljne scene nekima su pravi izazov Marko Todorović (Foto: NOVA TV) Jedan od članova televizijske obitelji Krpan otkrio nam je boje li ga se žene zato što je poznat

Martina Stjepanović publiku je osvojila još u prvoj sezoni serije "Na granici", a ovih dana gledamo ju i u novoj dramskoj uspješnici "Drugo ime ljubavi" u ulozi majke i liječnice.

"Igram lokalnu liječnicu Jelenu Ramljak, majku. To je potpuno drukčija uloga od one koju sam igrala u 'Čistoj ljubavi' i 'Na granici' jer je to malo povučenija žena, dosta je staložena i sigurna, oslonac svima, bit će kontrast", ranije nam je otkrila glumica koja je pronašla vremena i za našu blic-pitalicu.

Zanimalo nas je koja joj je uloga, odnosno serija draža, upucavaju li joj se muškarci preko društvenih mreža, kako se ponaša kada joj neki kolega ili kolegica idu na živce te koja joj je boja kose draža - svijetla ili tamna?

Martina jednako voli obje uloge i serije jer igra dva potpuno različita lika. "Seriji me privukla želja za avanturom jer Jelena je potpuna suprotnost onome što sam igrala dosad. Također, ekipa je ovdje više nego divna, znala sam gdje dolazim. Jako sam se razveselila i samom pozivu, a posebno dobivanju uloge."

Zbog ove je uloge morala promijeniti boju kose, no otkriva kako joj je privatno tamna kosa ipak draža. Kolegicu Katarinu Baban ističe kao najzabavniju osobu sa seta.

"Bilo je pokušaja", skromno priznaje Martina kada su u pitanju muški uleti na društvenim mrežama.