Najbolje ljeto!

Blanka Vlašić prvi put pokazala goli trudnički trbuščić: Pozirala je na plaži, a uživa s još jednom trudnicom!

Blanka Vlašić Blanka Vlašić Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 1 Ruben Van Gucht Blanka Vlašić Blanka Vlašić i Ruben van Gucht - 2 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht - 1 Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 3 +9 Blanka Vlašić - 2 Galerija

Blanka Vlašić prvi je put pokazala svoj trudnički trbuščić pozirajući uz more.

Blanka Vlašić prvi je put konačno pokazala i svoj goli trudnički trbuščić. Pratitelje je razveselila objavom na Instagramu na kojoj pozira sjedeći na plaži i uživa jedući lubenicu.

Pogledaj i ovo Blanka Vlašić i Ruben van Gucht na okupu Blanka Vlašić nakon dugo vremena objavila fotografiju sa suprugom, no sinčić Mondo ukrao je svu pažnju!

Blanka je na glavu stavila slamnati šešir da se zaštiti od sunca i sunčane naočale, a na sebi nosi samo crne kupaće gaćice i narančasti gornji dio kupaćeg kostima.

''Najbolje ljeto ikad, a tek je krenulo…'' napisala je u opis fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)

''Trbuščić!!! Sretno!'', ''Predivna mama'', ''Puno sreće budućim roditeljima'', pisali su joj pratitelji u komentarima.

U priči na Instagramu Blanka je podijelila i fotografiju s prijateljicom koja je također trudna. Djevojke zajedno izlaze iz mora u Podgori, a Blanka je na fotografiju napisala da je biti trudna u isto vrijeme s prijateljicom jedan od ''friendship goals'', kako se u žargonu kaže.

Blanka je trudna već nekoliko mjeseci, a beba bi trebala stići krajem ove godine. Međutim, trudnički trbuščić vrijedno skriva iako ju je njezin suprug Ruben Van Gucht jednom otkrio snimajući je u automobilu dok je atletičarka spavala.

Ruben i Blanka živjet će na relaciji Belgija - Hrvatska, a sretan par često dijeli zajedničke trenutke. Da bebu jedva čekaju, Ruben se već pohvalio i na Instagramu pokazavši poklon za malog dječaka.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej i Mia Kramarić - 1 Andrej Kramarić i Mia Kramarić Andrej i Mia Kramarić vjenčali se u crkvi i krstili sina - 7 Andrej i Mia Kramarić vjenčali se u crkvi i krstili sina - 5 +8 Mia Ćurković i Andrej Kramarić Celebrity Kramarić pozirao u zagrljaju zgodne supruge pa otkrio u kojoj se susjednoj zemlji odmaraju

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga, Matija Cvek i Ivan Huljić Jelena Rozga, Matija Cvek i Ivan Huljić - 2 Jelena Rozga, Matija Cvek i Ivan Huljić - 1 Jelena Rozga - 2 +17 Jelena Rozga - 1 Celebrity Rozga se u Splitu zabavljala s dvojicom poznatih glazbenika, a s jednim od njih su je povezivali godinama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene