Ponosno ih ističe

Blista nakon poroda: 'Moje grudi su prilično velike i fenomenalne'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Blake Lively rodila je prije nekoliko mjeseci, a mlada mama svoje obline ponosno pokazuje.

Slavni par koji slovi za jedan od najljepših u Hollywoodu, Blake Lively i Ryan Reynolds, prije nekoliko su mjeseci postali roditelji!

Pogledaj i ovo Ryan Reynolds i Blake Lively Opa! Omiljeni slavni par posljednjim potezom dao naslutiti veliku prekretnicu u životu, a za to su i izdvojili poveću svotu?

Blake Lively odlučila se našaliti s prijateljicama - ovako su reagirale!

27-godišnja glumica rodila je njihovo prvo dijete te postala majka predivne djevojčice James. Tijekom konferencije za novinare na kojoj se raspravljalo o njezinom novom filmu 'Bezvremenska Adaline', Blake je progovorila i o svojim grudima.

 

A photo posted by Blake Lively (@blakelively) on

'Moje grudi su prilično velike i fenomenalne. To je vjerojatno najbolja stvar kad postaneš majka', rekla je u šali glumica za Us Weekly.

'Trljam tartufe na grudi svaki dan. Moram je od malena navikavati na dobru hranu kako bi razvila istančan ukus', našalila se slavna ljepotica.

Ryan i Blake vjenčali su se 2012. nakon 11 mjeseci hodanja, a slavni je glumac bio velika podrška svojoj supruzi tijekom cijele trudnoće. 'Ryan je predivan suprug, cijelo joj je vrijeme masirao leđa i stopala. Šalio se da ga više ne mora ni zatražiti, već to čini automatski', otkrio je izvor.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene