Blake Lively i Ryan Reynolds otkrili su da su donirali milijun dolara neprofitnim organizacijama i potaknuli druge da pomognu ako mogu.

Galerija


Glumački par Blake Lively (32) i Ryan Reynolds (43) pokazali su da u ovim teškim trenucima brinu za one kojima je najteže zbog pandemije s koronavirusom. 

Vezani članci Koronavirus u Srbiji Nakon otkrića novog soja koronavirusa: U jednom srpskom gradu čak trostruko više novih slučajeva Putovanje Europom (Foto: Getty Images) ''Izbjegavajte nebitna putovanja'': Europa će dobiti i tamnocrvene zone, one će imati posebna pravila

Naime, donirali su milijun dolara neprofitnim organizacijama Feeding America (Hranjenje Amerike) i Food Banks Kanada (Banke hrane Kanada). Supružnici su se progovorili o svojoj donaciji na Instagramu i potaknuli pratitelje da pomognu ako mogu. 

"Koronavirus je brutalno utjecao na starije ljude i smanjio prihode obiteljima. Ako možete dati, ove organizacije trebaju našu pomoć. Ne zaboravite na usamljene i izolirane", napisala je Blake. Istaknula je kako bi se svi trebali redovito čuti s prijateljima i voljenima u ovim trenucima preko društvenih mreža. 

Na kraju objave glumica se i našalila sa svojim mužem. "Može li sad netko reći Ryanu da emocionalno distanciranje od njegove punice nije jedna od stvari koju treba učiniti. Ništa ga ne može spasiti", napisala je i nasmijala fanove. 

Ryan je savjetovao obožavateljima da paze na svoja tijela i srca. "Ostavite prostora za radost. Nazovite nekoga tko je izoliran i možda treba pomoć", naglasio je. 

Glumac je dodao i šalu. "Mislim da se svi možemo složiti, koronavirus je šu*ak", rekao je Reynolds. Fanove je oduševila donacija slavnog para. "Vi ste moji heroji", "Sviđa mi se ljudskost u Blakeinoj objavi, ali i šala na kraju", "Nevjerojatni ste i najbolji", "Dobri ste ljudi. Bravo", komentirali su. 

Blake i Ryan su od 2012. u braku, a imaju sina Jamesa (5) te kćer Inez (3) te sedmomjesečnu kćer čije ime još nisu otkrili. 

Kaže da ju je sram, ali traži podršku: Nives Celzijus vrijeme kod kuće koristi za nešto što dosad još nije naučila