Potpuno neprirodno

Izbacila dekolte u utegnutom korzetu, a fanovi zaključili da izgleda poput umjetne skulpture

Blac Chyna (Foto: Instagram) Blac Chyna (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Blac Chyna (Foto: Instagram) +0 Blac Chyna (Foto: Profimedia) Galerija

Black Chyna iznenadila je svoje obožavatelje fotografijama na Instagramu.

Američka reperica Black Chyna poznata je po nanošenju teške šminke lice, no nakon što je objavila nekoliko najnovijih fotografija na svom profilu na Instagramu, njezini su fanovi ostali u čudu i poručili joj da izgleda poput umjetne skulpture.

Pogledaj i ovo showbuzz Drži neprijatelja još bliže Kim u panici naredila - 'nazovi bivšu i saznaj što to muti!'

Njezino lice na fotografijama djeluje poprilično neprirodno, a osim toga pažnju njezinih pratitelja ukrao je i duboki dekolte koji je naglasila uskim crnim korzetom.

U posljednje vrijeme i sama radi na vlastitoj liniji make-up proizvoda, a u privatnom životu vodi borbu oko skrbništva nad 3-godišnjom kćeri Dream koju je dobila s Robom Kardashianom, a s reperom Tygom ima i 7-godišnjeg sina Kinga.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blac Chyna👅® (@blackchyna_k) on

Ranije ovog mjeseca sud u Los Angelesu odbio je Robov prijedlog da se Blac Chyni oduzme skrbništvo nad njihovom trogodišnjom kćeri, a prvotni je zahtjev za to podnio još u siječnju ove godine, zahtijevajući da dobije primarno skrbništvo, u svjetlu optužbi da ona pije i ponaša se neprimjereno pred svojom djecom. No sudac je zahtjev odbio zaključivši da nije bilo izvanredne situacije.

 Trenutak istine! 😲😱 Ma je li to moguće? | Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene