Radi se o Rachel Bilson i Haydenu Christensenu, koji su u ljubavi proveli čitavo desetljeće.

Galerija


Za prekid slavnog para saznalo se u rujnu 2017. godine.

Vezani članci Tom Brady, Gisele Bundchen (Foto: Profimedia) Od njihova vjenčanja prošlo je 10 godina, a oni i dalje ne skidaju ruke jedno s drugoga Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger (Foto: AFP) Ako glumac ne bude dobar prema novoj curi, njezin slavni tata ga može prebiti i to doslovno

Radi se o holivudskom paru Rachel Bilson i Haydenu Christensenu, koji su u ljubavi proveli čitavo desetljeće. Iako se nikada nisu vjenčali, par je 2015. dobio kćerkicu Briar Rose.

Par je navodno prekinuo nekoliko mjeseci prije nego što su svi saznali, a bio je to definitivni prekid jer je ona ostala u SAD-u s kćerkicom, dok je on otišao u Kanadu.

Podsjetimo, glumci su se upoznali 2007. godine na setu filma "Jumper", a sljedeće su se godine zaručili. Još 2010. godine par je raskinuo zaruke, bez previše buke, no jedno bez drugoga izdržali su tek nekoliko mjeseci.

U listopadu 2014. godine stigla je kćerkica, no čini se kako ih ni ona nije mogla zadržati zajedno. Lijepa brineta, zvijezde nekad popularne serije "O.C.", još krajem srpnja 2017. godine viđena je u društvu nepoznatog muškarca, no nije željela komentirati prirodu njihova odnosa.

Naime, Rachel i Hayden bili su jedan od samozatajnih holivudskih parova, pa se nikada nije previše pričalo o njima, a ubrzo su utihnule i glasine o prekidu.

No posljednjih dana par je ponovno u središtu pozornosti zbog napetosti koja je očito bila među njima kada su se zbog kćerkice našli na ulicama Los Angelesa te započeli žustru raspravu. Smeđokosa glumica izgledala je poprilično uzrujano, dok je glumac samo stajao s rukama u džepovima te šutio i slušao što mu bivša djevojka ima reći.

Izrazi na njihovim licima govorili su sve, odnosno da niti jednom nije previše drago zbog takva susreta, a Rachel je zatim viđena kako s kćerkicom i prijateljicom odlazi na ručak, koji ju je sigurno raspoložio nakon neugodnog susreta s bivšim. 

Lady Gaga napokon komentirala glasine o vezi s Bradleyjem: Što se događa između njih?

Ni dan danas se ne zna je li prava ili umjetna, no njezina stražnjica baš uvijek privuče poglede

Pjevačica razljutila oca golotinjom: "Gadiš mi se i ne mogu više podnijeti ovo sramoćenje u javnosti"

Najtraženija preljubnica na svijetu napokon će otkriti svoju stranu priče: Što se dogodilo na tulumu?