49-godišnji Edward Norton nekad je bio na glasu kao veliki zavodnik, no od 2005. ljubi producenticu Shaunu Robertson.

Galerija


Holivudske face pohrlile su na ljetovanje.

Vezani članci Salma Hayek Jednom fotkom uspjela dokazati da izgleda jednako dobro kao i prije 24 godine: "Prestala si stariti odavno" Salma Hayek Vatrena latina pokazala svu svoju raskoš dok uživa na odmoru sa suprugom milijarderom koji ju mazi i pazi

A među njima je i glumac Edward Norton koji je za destinaciju odabrao Amalfijsku Obalu.

49-godišnji glumac tamo uživa sa suprugom, kanadskom filmskom producenticom Shaunom Robertson, koju je zaprosio davne 2011. godine nakon 6 godina ljubavi. Par se vjenčao 2012. godine, a godinu dana kasnije na svijet je stigao sin Atlas.

Glumac je u Italiju poveo i druge članove obitelji, a paparazzi su ga snimili tijekom opuštenog popodneva uz bazen na kojem je pokazao "trbuščić" koji je dotad skrivao ispod majice. Iako to sada možda ne biste rekli, Norton je u svoje zlatno doba bio na glasu kao itekakav zavodnik, iako se itekako trudio sakriti svoju intimu.

Tako su se u njegovom krevetu našle Evan Rachel Wood, Cameron Diaz i Courtney Love, iako je za nju izjavio kako nikada nisu imali romansu, već su bili samo prijatelji još od studentskih dana.

S druge strane, udovica Kurta Cobaina nekoliko je puta istaknula kako su imali kratku aferu te kako je upravo Norton ponovno povezao nju i kćer Frances Bean. Jednom ga je prilikom tako nazvala i "silom dobra".

Ipak, 4-godišnju vezu s latino ljepoticom Salmom Hayek Edward nikad nije poricao niti je mogao, a ona je trajala od 1999. do 2003. godine. Duo je i danas u prijateljskim odnosima, a i Salma je u intervjuu iz 2017. godine imala samo riječi hvale za Nortona, pa ga je nazvala "anđelom".

Glumac je davne 1995. godine navodno zaveo i kolegicu Drew Barrymore, no veza je potrajala svega nekoliko mjeseci.

Slavni roker u Cavtatu: Šarmirao žensku posadu, no već 30 godina voli ženu kojom se morao oženiti u tajnosti