Oprostila se

Poduzetnik i sin milijardera iznenada umro: Bio je s mnogim poznatim ženama, a jedna je glumica pala u potpuni očaj

Lindsay Lohan (Foto: Getty Images) Lindsay Lohan (Foto: Getty Images) getty images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lindsay Lohan (Foto: Getty Images) Lindsay Lohan (Foto: AFP) +0 Lindsay Lohan (Foto: Profimedia) Galerija

Lindsay Lohan i Harry Morton bili su kratko zajedno tijekom 2006. godine.

Glumica i pjevačica Lindsay Lohan tuguje zbog prerane smrti bivšeg dečka Harryja Mortona.

Pogledaj i ovo Lindsay Lohan I oni su pokleknuli! Pogledajte kako to izgleda kad najveće zvijezde popiju čašicu previše, oku paparazza ništa ne može promaknuti!

Posrnula glumica posegnula je za društvenim mrežama kako bi izrazila tugu zbog smrti 38-godišnjeg poduzetnika, vlasnika lanca restorana Pink Taco, čije je tijelo pronađeno u njegovu domu na Beverly Hillsu.

Sin suosnivača slavnog Hard Rock Cafea Petera Mortona proglašen je mrtvim odmah po dolasku bolničara, no još uvijek nisu poznati nikakvi drugi detalji. Zna se samo da je s Lindsay bio u vezi tijekom 2006. godine.

Lohan je na Instagramu objavila njihovu crno-bijelu fotografiju s filmskog festivala u Veneciji uz koju je napisala kratki status: "Najbolji prijatelji. Najbolji život."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

Njih dvoje upoznali su se na proslavi njezina 20. rođendana u ljeto 2006. godine, no nisu predugo potrajali, a poduzetnika se kasnije povezivalo s Demi Moore, Britney Spears, Jennifer Aniston, Hayden Panettiere, ali i s Lindsayinom bivšom najboljom prijateljicom Paris Hilton.

Navodno Lindsay ne može doći k sebi zbog tužnih vijesti, a tugu je javno izrazila i njezina majka Dina, koja ga je nazvala "anđelom".

Morton je Pink Taco osnovao sa svega 18 godina, a u vlasništvu su mu bili i neki noćni klubovi. Njegova polusestra, manekenka Domino Harvey, pronađena je mrtva 2005. godine zbog predoziranja. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene