Radi se o Ljupki Gojić Mikić i Mariji Bišćan, bivšim manekenkama koje se i danas mogu pohvaliti zanosnim linijama.

Galerija


Domaće dame bliske su prijateljice još od manekenskih dana.

Vezani članci Melanie Bradarić (Foto: Instagram) Samozatajna supruga "hajdukovca na posudbi" ne skriva sreću zbog povratka u rodni Split Slika nije dostupna BIŠĆAN PONOVNO POSTAJE OTAC? 'Uopće nisu trudne...'

Radi se o Ljupki Gojić Mikić i Mariji Bišćan, bivšim manekenkama koje se i danas mogu pohvaliti zanosnim linijama, dugogodišnjim prijateljstvom te skladnim obiteljskim životima.

Naime, Ljupka je supruga nogometaša Mihaela Mikića s kojim ima tri kćeri, a Marija bivšeg nogometaša i sadašnjeg nogometnog trenera Igora Bišćana s kojim ima četiri kćeri.

A dva poznata domaća para posljednjih dana uživaju u zajedničkom odmoru u Turskoj bez djece.

Bivše manekenke uživaju punim plućima na glamuroznom odmoru u hotelu s pet zvjezdica, a najviše su oduševile fotografijom u crnim kupaćim kostimima koje su odabrale za uživanje na ljuljačci.

Dame su pritom pokazale besprijekorne linije, a na račun izgleda dobile su brojne komplimente. "Fotka za deset", "Wow, komadi", "Ajme divote! I vi i priroda, ma SVE!!", samo su neki koje smo vidjeli na Ljupkinom profilu na kojem je fotografija i objavljena.

Manekenka se pohvalila i romantičnim izlaskom parova, a zanosne brinete ponovno su ukrale svu pažnju izgledom te krpicama po posljednjoj modi.  

Njihov se prekid predviđao dok je ona sneno gledala u drugog, a sada je o svemu i sama progovorila