Bivša dječja zvijezda, Jodie Sweetin provela je 15 godina u paklu ovisnosti, ali uspjela je okrenuti svoj život.


Glumica Jodie Sweetin najpoznatija je kao dječja zvijezda, odnosno po ulozi Stephanie Tanner u seriji 'Puna kuća'. Sweetin je počela glumiti mlađu Tanner sestru sa pet godina, a deset godina kasnije bila je alkoholičarka. No, tu njezina mračna mladost tek počinje. Sa samo 20 godina navukla se na kokain, a probala je i sve ostale vrste droga do kojih je uspjela doći.

Vezani članci Slika nije dostupna Sjećate se njih? Osvojile su nas u TV seriji, ovako izgledaju danas! Slika nije dostupna 'Puna kuća' slavi 25 godina: Otkrivamo kako izgledaju danas!

Bila je to njezina najveća tajna, koju je samo ona znala, jer je tada bila udana za policajca. U svojim memoarima Sweetin je priznala kako je počela gubiti kontrolu nakon završetka 'Pune kuće', i od tada je tijekom sljedećih 15 godina bila navučena. Iza sebe ima tri propala braka te je u jednom trenutku izgubila i skrbništvo na djecom.

Danas je ova 34-godišnja bivša ovisnica potpuno druga osoba, uspjela je savladati svoje ovisnosti i vratila se glumi u remake-u serije koja ju je i proslavila, sada naslovljena 'Punija kuća'. 'Prisjećam se stvari koje su se dogodile u prošlosti, gledam gdje sam danas i mislim koliko je sve to ludo. Imam toliko lijepih trenutaka u životu da se moram uštipnuti', kazala je bivša dječja zvijezda.