Josipa Kusić s 20 godina postala je Miss Hrvatske, a od tada kao da nije ostarjela niti dana.

Galerija Josipa Kusić (Foto: Josip Regovic/PIXSELL) Josipa Kusić (Foto: Josip Regovic/PIXSELL) Josipa Kusić (Foto: Instagram) +2 Josipa Kusić (Foto: Instagram)

Imoćanka Josipa Kusić postala je Miss Hrvatske 2008. godine.

Vezani članci Online Miss Croatia Održano polufinale izbora Online Miss Croatia, polufinalistice su se prošetale Kalelargom, jesu li imale tremu? Slika nije dostupna Nekadašnja Miss Hrvatske: 'Novac trošim na mise zadušnice'

Tada je imala svega 20 godina, a na svjetski izbor otputovala je u Južnoafričku Republiku. Na izboru u talent showu pokazala je i svoje umijeće sviranja francuskog roga, instrumenta koji svira od 14. godine u Hrvatskom puhačkom orkestru Gradske glazbe Imotski.

Josipa je nakon toga, osim prirodnom ljepotom, pažnju privlačila i privatnim životom.

Naime, početkom 2009. godine počelo se šuškati o njezinoj romansi sa zagrebačkim poduzetnikom Josipom Šelendićem, koji je osim po poslovnim postignućima, bio poznat i po ljubavnim odnosima i vezama s još nekim misicama te manekenkama, među kojima su bile Andrea Ćupor, Ivana Paris, Antea Kodžoman, a neko je vrijeme bio u braku s Malinom Grahek te s njom ima sina.

Zanimljivo, već u ožujku 2009. godine Šelendić je započeo vezu s Malinom, koja je sa sinom Lukom ostala trudna nakon svega nekoliko mjeseci ljubavi, pa su uslijedile i zaruke i vjenčanje. Burni brak potrajao je do kraja 2012. godine.

No vratimo se na bivšu misicu. Neko se vrijeme Josipino ime vezalo i uz glazbenika Gorana Bareta, no lijepa misica oštro je i ljutito opovrgnula takve napise koje je inicirao sami glazbenik.

Neko vrijeme Josipa je živjela te radila u Londonu, a tada je iskreno izjavila da je taj grad okrutan ako ne radiš i ne zarađuješ. Brzo je najavila i povratak u Hrvatsku u kojoj više nije toliko aktivna na pistama, no u ponedjeljak je u centru Zagreba bila uzvanica iščekivane revije modnog dvojca eNVy room, na kojoj je zasjala u crnoj čipkastoj haljini.

Josipa se rado podružila s modnom agenticom Tihanom Harapin-Zalepugin, ali i ostalim poznatim damama iz javnog života, a kao uvijek, zablistala je uz minimalno šminke.

Moramo priznati kako Josipa izgleda kao da nije ostarjela niti dana, u što se možete uvjeriti u našoj galeriji.

Na reviji u Zagrebu svi su gledali u ovu damu u crvenom, ali malo tko ju je prepoznao na prvu Renata Sabljak (Foto: Josip Regovic/PIXSELL) Renata Sabljak (Foto: Filip Kos/PIXSELL) Renata Sabljak (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) +2 Renata Sabljak (Foto: Zarko Basic/PIXSELL)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju