Josipa Kusić s 20 godina postala je Miss Hrvatske, a od tada kao da nije ostarjela niti dana.

Galerija


Imoćanka Josipa Kusić postala je Miss Hrvatske 2008. godine.

Vezani članci Fani Čapalija Nismo ju dugo vidjeli: Omiljena hrvatska misica nekima uljepšala dan i vratila ih u daleku 1993. godinu Slika nije dostupna Nekadašnja Miss Hrvatske: 'Novac trošim na mise zadušnice'

Tada je imala svega 20 godina, a na svjetski izbor otputovala je u Južnoafričku Republiku. Na izboru u talent showu pokazala je i svoje umijeće sviranja francuskog roga, instrumenta koji svira od 14. godine u Hrvatskom puhačkom orkestru Gradske glazbe Imotski.

Josipa je nakon toga, osim prirodnom ljepotom, pažnju privlačila i privatnim životom.

Naime, početkom 2009. godine počelo se šuškati o njezinoj romansi sa zagrebačkim poduzetnikom Josipom Šelendićem, koji je osim po poslovnim postignućima, bio poznat i po ljubavnim odnosima i vezama s još nekim misicama te manekenkama, među kojima su bile Andrea Ćupor, Ivana Paris, Antea Kodžoman, a neko je vrijeme bio u braku s Malinom Grahek te s njom ima sina.

Zanimljivo, već u ožujku 2009. godine Šelendić je započeo vezu s Malinom, koja je sa sinom Lukom ostala trudna nakon svega nekoliko mjeseci ljubavi, pa su uslijedile i zaruke i vjenčanje. Burni brak potrajao je do kraja 2012. godine.

No vratimo se na bivšu misicu. Neko se vrijeme Josipino ime vezalo i uz glazbenika Gorana Bareta, no lijepa misica oštro je i ljutito opovrgnula takve napise koje je inicirao sami glazbenik.

Neko vrijeme Josipa je živjela te radila u Londonu, a tada je iskreno izjavila da je taj grad okrutan ako ne radiš i ne zarađuješ. Brzo je najavila i povratak u Hrvatsku u kojoj više nije toliko aktivna na pistama, no u ponedjeljak je u centru Zagreba bila uzvanica iščekivane revije modnog dvojca eNVy room, na kojoj je zasjala u crnoj čipkastoj haljini.

Josipa se rado podružila s modnom agenticom Tihanom Harapin-Zalepugin, ali i ostalim poznatim damama iz javnog života, a kao uvijek, zablistala je uz minimalno šminke.

Moramo priznati kako Josipa izgleda kao da nije ostarjela niti dana, u što se možete uvjeriti u našoj galeriji.

Na reviji u Zagrebu svi su gledali u ovu damu u crvenom, ali malo tko ju je prepoznao na prvu