Iva Dragović manekenstvom se počela baviti sa svega 14 godina.

Galerija


U obitelji Dragović postoje čak tri manekenke.

Vezani članci Lejla Filipović (Foto: Dnevnik.hr) Hoće li se neke od holivudskih zvijezda pojaviti u kreacijama domaćih dizajnera? Antea Kodžoman (Foto: Goran Jakus/PIXSELL) Domaća manekenka burnog ljubavnog života vlasnica je jednog od najboljih tijela u Hrvatskoj

Iako je Tatjana Dragović ostvarila najuspješniju karijeru, njezinim stopama krenule su i njezine sestrične, sestre Iva i Anja.

Iva Dragović neko je vrijeme bila jedna od najpopularnijih domaćih manekenki iz njihovog "zlatnog doba", no često je u intervjuima isticala kako joj je ono samo hobi uz školovanje te kako joj je zanimljivo zbog putovanja i zanimljivih poznanstava. Njezina karijera započela je sa svega 14 godina u poznatoj agenciji Midikenn.

Iva je zbog modnih poslova tako proputovala dio svijeta, od Amerike do Tokija, Hong Konga i Tajlanda.

Njezino lijepo lice bilo je rado viđen gost raznih evenata i tuluma, ali i modnih pisti kojima je koračala te naslovnica, a tamnokosa ljepotica zatim se povukla iz modnog svijeta nakon čak 17 godina, ali i iz javnosti.

Iva se danas preziva Barišić, sretno je udana žena, a nedavno se pojavila na svečanom otvorenju 15. jubilarne Oscar revije u CineStaru koja se svake godine održava uoči najvažnije filmske nagrade na svijetu – Oscar.

Iva Dragović (Foto: Bojan Zibar/Zvonimir Ferina)
Iva Dragović (Foto: Bojan Zibar/Zvonimir Ferina)

Iva i dan danas izgleda zanosno, iako se ipak malo promijenila, a za filmsku večer odlučila se za crno od glave do pete, dok je kombinaciju podigla samo nakitom u boji.

Za dodatnu dozu glamura pobrinuo se crveni ruž, a Iva ponovno ima i dugu kosu. U prošlosti često je njegovala kratku kosu i šiške, a koliko se promijenila od 2008. godine do danas, uvjerite se u našoj galeriji. 

Pao zagrljaj i poljubac: Ovaj je domaći par dokaz da se nakon razvoda može ostati u dobrim odnosima

Naša pjevačica predsjednicu Kolindu moli za pomoć: "Uskoro ću možda prekršiti zakon, nemam više snage"

Ne možemo je se nagledati: Izgled za koji se doista treba namučiti komentirao i njezin bivši dečko

Par koji oduvijek svi obožavaju: Bili su najbolji prijatelji dvije godine, a onda su se jako zaljubili