Bill Skarsgard prije 11 mjeseci postao je otac djevojčice.

Galerija


Holivudski glumac Bill Skarsgard, kojeg ovih dana možemo u kinima gledati kao zastrašujućeg klauna Pennywisea u filmskom hitu "Ono", pokazao se kao jako dobar čuvar tajni u privatnom životu.

Vezani članci Policija, ilsutracija Udario dijete na pješakom prijelazu i pobjegao: Policija traži očevice Slika nije dostupna Natalie Portman rodila svoje drugo dijete

Naime, u jednom od posljednjih intervjua koji je dao u emisiji "The Late Show With Stephen Colbert" Bill je sve iznenadio viješću kako se prije 11 mjeseci našao u najvažnijoj životnoj ulozi, onoj očinskoj.

Iako su već kružile glasine da su 29-godišnji glumac i njegova 34-godišnja djevojka Alida Morberg postali roditelji prije nekog vremena, ovo je bio prvi put da je to netko i službeno potvrdio.

Naime, Stephen ga je u razgovoru pitao boje li ga se djeca zbog njegova lika Pennywisea u filmu "Ono" te što misli kako bi njegova vlastita reagirala u slučaju da ih ima.

"Prije nego što nastavim, moram otkriti da već imam jedno, na svoj ponos i sreću, već je stara 11 mjeseci", priznao je Bill i otkrio da ga se kći ne boji i da ima sobu punu plišanaca s likom Pennywisea.

Tužna priča omiljene princeze Diane možda je još tragičnija no što se isprva mislilo...

 

Iako Bill tijekom intervjua nije spomenuo majku djeteta, švedski su mediji prenijeli da je riječ o švedskoj glumici Alidi Morberg. Par je zajedno od proljeća 2016. godine, a detalje o vezi skrivaju od očiju javnosti.