Kate Hudson i Oliver Hudson hollywoodska su braća koja su ostvarila zavidne karijere, no njihov biološki otac ne želi imati posla s njima!


Bill Hudson otac je glumaca Kate i Olivera Hudsona. I dok bi mnogi bili ponosni na uspjeh svoje djece, Bill nije jedan od njih. Zvuči nevjerojatno, no pjevač se javno odrekao svoje vlastite djece!

Kate Hudson privlačila poglede u seksi Versace haljini na reviji u Parizu

Vezani članci Kate Hudson Glumica priznala da je sa slavnim roditeljima pušila marihuanu i radila lude tulume kada je bila sama Slika nije dostupna ODUZIMALE SU DAH Bivši seks simboli ovako više ne izgledaju

Pjevač i glumac dobio je Kate i Olivera u braku sa slavnom glumicom Goldie Hawn. Par se rastao 1980, a Goldie je nakon toga ušla u vezu s glumcem Kurtom Russellom kojega su Kate i Oliver  prihvatili kao vlastitog oca. Oni su danas odrasli uspješni ljudi s vlastitom djecom, ipak nedavni Dan očeva potaknuo je emocije nakon što su objavili na svojim Instagramima čestitku ocu Billu. To se njemu očito nije sviđalo.

Stigli slavni gosti: Kate Hudson već 'pegla' kartice po Dubrovniku

 

A photo posted by Oliver Hudson (@theoliverhudson) on

'Sretan dan ostavljanja', poručio je pogrdno Oliver te kritiku uputio Billu. Zatim je objavio i fotografiju s Kurtom na kojoj je poručio: 'Sretan dan očeva'. Očito je koga glumac smatra pravim ocem.

 

A photo posted by Oliver Hudson (@theoliverhudson) on

'Ne želim više nikada vidjeti tu djecu. Imam petero djece iz veza, no sada se smatram ocem samo troje djece. Olivera i Kate više ne poznajem kao svoju djecu. Želim ih zamoliti da prestanu koristiti prezime Hudson, više nisu dio mog života. Oliverova objava na Instagramu bio je zloban napad s predumišljajem. On je za mene sada mrtav, kao i Kate', poručio je Bill, piše Hollywood Reporter.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook