S obzirom da je Bosna i Hercegovina jučer službeno objavila da se neće natjecati na Eurosongu sljedeće godine, jedan mladi bend nudi odlično rješenje!


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Zlatko Pejaković (Foto: IN Magazin) - 3 Zlatko Pejaković otkrio nam je što radio s legendarnom Abbom na Euroviziji 1974. godine! Assi Azar (Foto: Instagram) Voditelj Eurosonga ne skriva koliko voli svog supruga: Uhvaćeni u vrućim poljupcima u backstageu

Prema pisanju Klix.ba, grupa Zoster odlučila je pomoći svojoj domovini! Iako je Bosna i Hercegovina već odlučila da zbog globalne ekonomske krize neće ići na Eurosong, članovi Zostera imaju rješenje koje su podijelili sa svima na Facebooku:

>> Što se događa? Ni BiH neće na Eurosong!

'S obzirom na to da BHRT nema novaca za realizaciju sudjelovanja na Eurosongu, mi se javljamo dobrovoljno da bez ikakvih potraživanja predstavljamo Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu. Mi imamo pjesmu, imamo za avionske karte do Švedske, a spavat ćemo kod prijatelja. Od BHRT-a očekujemo samo zastavu', napisali su članovi grupe.

No problem bi, međutim, mogao biti u kotizaciji, odnosno njezinoj cijeni koja se za svaku zemlju koja sudjeluje na Eurosongu zasebno određuje određuje. Na cijenu kotizacije utječe broj stanovnika, odnosno veličina i standard zemlje, kao i broj zemalja sudionica te godine. Ipak, grupa Zoster gaji nadu!

>> Treba li Hrvatska ići na Eurosong? Evo što ste vi rekli!

'Čim smo pročitali vijest o odustajanju od Eurosonga, odlučili smo se ponuditi da idemo tamo bez ikakve naknade, jer možemo organizirati put i smještaj. Imamo dobru pjesmu i sigurno bismo izazvali pažnju na toj manifestaciji i predstavili našu zemlju u dobrom svjetlu. Još nam samo treba odobrenje od BHRT-a, da nas prihvate kao predstavnike', tvrdi frontmen grupe Zoster Mario Knezović za Klix.ba.

A kako zvuči ono što pjeva i svira Zoster poslušajte u videima niže!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook