Bianca Matković izašla je na premijeru filma i mnoge iznenadila svojom odjevnom kombinacijom.

Galerija


Bianca Matković, bivša ministrica bez portfelja u Vladi Ive Sanadera, koja je njegovim odlaskom s mjesta premijera postala državna tajnica u Ministarstvu gospodarstva, i danas je aktivna u javnom životu.

Vezani članci Zsolt Hernadi (Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL) MOL razočaran presudom Hernadiju i Sanaderu, smatraju da je suđenje bilo nepošteno Ivo Sanader na suđenju (Foto: Pixsell,Sanjin Strukić) Krivi su! Ivi Sanaderu šest godina, Hernadiju dvije godine za aferu Ina-MOL

Posljednje vrijeme Biancu često vidimo na društvenim događanjima pa se tako pojavila i na premijeri filma Robin Hood. Stigla je u, za nju, nevjerojatnom izdanju. Naime, Bianca je imala traperice, bijele tenisice, običnu bijelu majicu te crni sportski sako.

Naravno, i ona ima pravo izgledati ležerno, no ipak bivšu smo ministricu navikli gledati u ''tip-top'' izdanjima od glave do pete.

Ako ste slučajno već zaboravili na ovu zgodnu bivšu ministricu, podsjetit ćemo vas da je u Vladi Ive Sanadera bila zadužena za disciplinu u stranci i u državi, a zbog toga su je pratili brojni nadimci poput Atila, Bič Božji i Crna Mamba.

Znamo gdje je sinoć bio Zlatko Dalić, ali saznali smo i tko mu je nudio da pije alkohol

Borut Pahor umalo se utopio u Istri: ''Borio sam se sa samim sobom, mislio sam da je to kraj''

Glumica i danas ima traume od jezivih fotografija na koje ju je prisilila majka sa samo 10 godina

GQ do kraja skinuo najstariju Kardashianku koja izgleda bolje i od 21-godišnje Kylie