Kada je slavna Beyonce došla u zabavni park Coney Island - stigla je odraditi modni editorijal za fotografa Terryja Richardsona.


Ali 31-godišnja Beyonce se uz naporni tempo snimanja stigla malo i zabaviti: nakon što je odradila editorijal za Richardsona, Beyonce je sa svojom ekipom uživala u svemu što zabavni park nudi!

>>> Video koji će vam izmamiti suze na oči!

Vezani članci Adele Uvijek je bila posebna, ali posljednjom transformacijom uspjela je nadmašiti samu sebe - ovako više ne izgleda Nina Badrić Nina Badrić objavila fotku iz mlađih dana pa izazvala nostalgiju za prošlim vremenima, pamtite li ju ovakvu?

Fotografi su je pratili na svakom koraku, a kada je Beyonce sjela na popularnu atrakciju 'Cyclone', aparati su počeli škljocati. No pjevačici nije smetalo: vrištala je, smijala se i uživala u vožnji. Uzbuđeni izraz lice govori koliko se pritom zabavljala!

Odjenula je ležerne traperice i bijelu majicu, a uz upadljivi nakit, Beyonceina šilterica je bila najupečatljiviji detalj. Naime, na njoj je bio print pokojnog repera Notorious B.I.G.-a.

Jedno je sigurno: fotke potpuno opuštene i ležerne Beyonce će obići svijet, a fanovi koji su se imali prilike naći na Coney Islandu dan u zabavnom parku neće baš tako lako zaboraviti...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook