Navodno je Beyonce rodila blizance još u ponedjeljak. Navodno su ih liječnici zadržali u bolnici zbog manjih problema...


Beyonce Knowles i Jay - Z postali su ovog tjedna roditelji, barem ako je vjerovati pisanjima Peoplea, Showbiza 411, TMZ-ja, ali i brojnih drugih američkih medija. Navodno su proteklog tjedna dobili blizance - i to dječaka i djevojčicu. "Beyonce i Jay su oduševljeni i počeli su vijest širiti s obitelji i najbližim prijateljima", izjavio je izvor za People.

Prema pisanju TMZ-ja blizanci su zadržani u bolnici zbog manjih problema. "Blizanci su rođeni u ponedjeljak u Los Angelesu. Dogodio se manji problem pa ih liječnici nisu htjeli pustiti", rekao je izvor za TMZ. Prema riječima izvora, u bolnici je ostala i Beyonce. Nije poznato kad će biti pušteni kući.

Špekulira se već danima je li Beyonce rodila ili ne, a sumnju je dodatno potakla njena sestra Solange, koja je viđena pred losanđeleskom bolnicom ovog tjedna nekoliko puta. Iako se pretpostavljalo da će Beyonce roditi kod kuće, čini se da se ipak odlučila na bolnicu, kao i prvi put, kada je u New Yorku donijela na svijet kćerkicu Blue Ivy.

Beyonce (Foto: Getty)