Do kud to ide?

Sada je na tapeti zbog 'premršavih' nogu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna glazbena diva sada je kritizirana jer su njezine noge – previše istanjene!

Slava donosi uspjeh i obožavatelje diljem svijeta, no ne možeš je svidjeti baš svima. Uvijek postoje ljudi koji imaju prigovoriti neku sitnicu, a u to se više puta uvjerila i Beyonce.

Pogledaj i ovo showbuzz Vamp izdanje Mlada nada domaće glazbene scene plijenila pozornost u ultrakratkoj haljinici

Nakon što je završila svoju uspješnu svjetsku turneju Mrs.Carter Show, Beyonce je iskoristina nekoliko dana odmora sa svojom obitelji u Dominikanskoj Republici. Na svojoj službenoj stranici objavila je i nekoliko privatnih fotografija, a kontroverze su podigle one u bikiniju. Zapravo, neki dušebrižnici na Twitteru pobojali su se kako je Queen B Photoshopom istanjila noge jer je 'preveliki razmak između njezinih nogu'.

Beyonce je igrala golf u bikiniju, a zbog poze njezine noge izgledaju još vitkije. Usprkos tome što su tanje noge samo optička iluzija, Bey je podijelila i druge fotografije na kojima se lako može uočiti kako je slavna pjevačka diva prava ljepotica - osim toga, svakodnevno vježbanje i plesne koreografije zaslužni su  za njezinu vitku liniju nakon trudnoće.

Beyoncein polubrat ostao bez doma – izbačen na ulicu!

Ona i suprug Jay Z uživaju u danima s kćericom Blue Ivy, dok su se mnogi strani mediji raspisali o tome kako je njezin polubrat Nixon završio na cesti nakon što njezin otac nije plaćao alimentaciju. Hm, treba li se Beyonce umiješati i pomoći svojem malom polubratu ili to nije njezin posao? Što vi mislite?
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene