Beyoncein novi album 'Lemonade' prepun je stihova koji upućuju na Jay Z-jevu nevjeru o kojoj se godina šuškalo.


Najnovijim albumom 'Lemonade' Beyonce je izazvala opću euforiju među svojim fanovima, ali i ponovno pokrenula glasine o razvodu s reperom Jay Z-jem. Već duže vrijeme se šuška kako im je brak u ozbiljnim problemima zbog njegovog ponašanja jer ju on navodno nikad ne pušta iz vida, no i zbog njegovih navodnih prijevara.

Vezani članci Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj Procurile nove fotke Beyonce i Jay Z-ja s ljetovanja u Hrvatskoj: Posjetili su još jedan otočić, uživali su u čistom luksuzu Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj Snimljena pri odlasku: Beyonce proslavila rođendan pa s mužem i djecom napustila Hrvatsku, čuvari se nisu odvajali od njih

Nakon što je prije dvije godina iscurila snimka iz lifta u kojem je Beyonceina mlađa sestra Solange nasrnula na slavnog repera, odmah su krenule glasine kako je razlog tome što je reper te večeri bio previše prijateljski nastrojen prema dizajnerici Rachel Roy, s kojom je varao slavnu pjevačicu, a koja je inače bivša supruga njegovog bivšeg poslovnog partnera Damona Dasha. Sada je i sama Beyonce stihovima s novog albuma dala naslutiti kako ju je Jay Z varao.

'Možeš okusiti neistinu/Na tvom je dahu dok je tako pažljivo prosljeđuješ/Ali i to je test, konstantno svjesna svega/Moje uho pritisnuto uz zidove tvog svijeta.'

'Ovo ti je posljednje upozorenje, znaš da ti dajem život/Ako ovo s***e ponovno pokušaš, izgubit ćeš ženu.'

'Deset puta od devet znaš da lažeš/Ali, devet puta od deset znam da se trudiš/Stoga pokušavam biti fer'.

No, stih koji je digao najviše prašine je zasigurno 'bolje mu je da nazove Becky s dobrom kosom'. Fanovi su zaključili kako je Becky zapravo Rachel Roy, te su joj počeli opsjedati društvene mreže nakon što je ona sama objavila na Instagramu fotografiju sebe i prijateljice uz koju je napisala 'dobra kosa, briga nas, ali dobro osvjetljenje za selfije i istinu uvijek nam treba'. Profil je od tada zaključala.