S jednom porukom

Koji sretnik! Beyonce je tražila njegov poljubac!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sjećate se neodoljivog mališana koji je postao poznat po imenu Kid President? Sada mu je ostvario veliki san... upoznao je Beyonce!

Kid President je postao slavan zahvaljujući Internetu, a njegov prvi motivirajući govor na Youtubeu ima blizu 30 milijuna pogleda. Redovno objavljuje svoje inspirirativne videe, ali i potiče komunikaciju sa svojim gledateljima i svima onima koji ga prate na društvenim mrežama.

>> Dirljiv nastup r'n'b dive za pamćenje: 'Jedan dan, jedna poruka'

Svi trebamo malo motivacije, a Kid President želi da damo svijetu razloga za ples! Njegov duh prepoznala je i Beyonce kojoj je posvetio i jedan video u kojem govori kako bi je htio upoznati. Slavna glazbenica nije mogla odoljeti njegovom pozivu, te se je pristala na intervju s Kidom kako bi zajedno promovirali World Humanitarian Day.

'Važno je osjećati se sigurno, imati nekoga tko stoji iza tebe. Divim se ljudima diljem svijeta koji posvećuju svoje živote da bi pomogli drugima. Važno ja da budemo humaniji prema drugima kako bi svijet bio bolje mjesto', naglasila je Beyonce koja je isto tako jedna od ambasadorica Ujedinjenih naroda.

Sve o Danu humanitaraca pogledajte na službenim stranicama WorldHumanitarianDay. org.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene